C can1010 Kilopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 104 7 Ekim 2020 #1 Laptopumu ikinci monitöre dönüştürücüyle bağlıyordum. O monitör bozuldu yenisini aldım ve fark ettim ki dönüştürücüye dokununca temassızlık yapıyor acaba bu monitörü bozar mı? Daha önceki de bu yüzden bozulmuş olabilir mi?
Laptopumu ikinci monitöre dönüştürücüyle bağlıyordum. O monitör bozuldu yenisini aldım ve fark ettim ki dönüştürücüye dokununca temassızlık yapıyor acaba bu monitörü bozar mı? Daha önceki de bu yüzden bozulmuş olabilir mi?
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.381 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #2 Yani ihtimal dahilinde evet diyebiliriz. Sonuç olarak teknolojik bir alet. Farklı bir kablo ve ya dönüştürücü kullanın.
Yani ihtimal dahilinde evet diyebiliriz. Sonuç olarak teknolojik bir alet. Farklı bir kablo ve ya dönüştürücü kullanın.
Abrams Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 820 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #3 Bozar.