X xrelian Hectopat Katılım 30 Mart 2018 Mesajlar 50 31 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar elimde VGA girişli monitör var ama ekran kartım GTX 1080 HDMI bağlamak için şu dönüştürücüyü almam mı gerekiyor ? Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2019
Arkadaşlar elimde VGA girişli monitör var ama ekran kartım GTX 1080 HDMI bağlamak için şu dönüştürücüyü almam mı gerekiyor ? Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı
Çözüm Laskeyin 31 Ocak 2019 xrelian dedi: Arkadaşlar elimde VGA girişli monitör var ama ekran kartım GTX 1080 HDMI bağlamak için şu dönüştürücüyü almam mı gerekiyor ? Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Genişletmek için tıkla... Evet kullanılabilir. Ancak benim anlamadığım monitörün eski mi? Yani elindeki karta göre 144hz monitöre geçiş yaparsan senin için daha iyi olur.
xrelian dedi: Arkadaşlar elimde VGA girişli monitör var ama ekran kartım GTX 1080 HDMI bağlamak için şu dönüştürücüyü almam mı gerekiyor ? Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Genişletmek için tıkla... Evet kullanılabilir. Ancak benim anlamadığım monitörün eski mi? Yani elindeki karta göre 144hz monitöre geçiş yaparsan senin için daha iyi olur.
Laskeyin Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 314 Çözümler 2 31 Ocak 2019 #2 xrelian dedi: Arkadaşlar elimde VGA girişli monitör var ama ekran kartım GTX 1080 HDMI bağlamak için şu dönüştürücüyü almam mı gerekiyor ? Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Genişletmek için tıkla... Evet kullanılabilir. Ancak benim anlamadığım monitörün eski mi? Yani elindeki karta göre 144hz monitöre geçiş yaparsan senin için daha iyi olur. Artı 0 Eksi Çözüm
xrelian dedi: Arkadaşlar elimde VGA girişli monitör var ama ekran kartım GTX 1080 HDMI bağlamak için şu dönüştürücüyü almam mı gerekiyor ? Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Genişletmek için tıkla... Evet kullanılabilir. Ancak benim anlamadığım monitörün eski mi? Yani elindeki karta göre 144hz monitöre geçiş yaparsan senin için daha iyi olur.
KS KS X xrelian Hectopat Katılım 30 Mart 2018 Mesajlar 50 31 Ocak 2019 #3 Laskeyin dedi: Evet kullanılabilir. Ancak benim anlamadığım monitörün eski mi? Yani elindeki karta göre 144hz monitöre geçiş yaparsan senin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hafif eski ama kaliteli monitör Full HD falan.Sağol cevap için ilerleyen zamanda 144hz alırım. Artı 0 Eksi
Laskeyin dedi: Evet kullanılabilir. Ancak benim anlamadığım monitörün eski mi? Yani elindeki karta göre 144hz monitöre geçiş yaparsan senin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hafif eski ama kaliteli monitör Full HD falan.Sağol cevap için ilerleyen zamanda 144hz alırım.
BurakDamarcan Hectopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer Antalya/Serik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2019 #4 Memnun musunuz bir sıkıntısı var mı dönüştürücünün? Artı 0 Eksi
KS KS X xrelian Hectopat Katılım 30 Mart 2018 Mesajlar 50 22 Haziran 2019 #5 BurakDamarcan dedi: Memnun musunuz bir sıkıntısı var mı dönüştürücünün? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntısı sok gibi bazen kasayı oynattığımda görüntü gidebiliyor. Ama ben HDMI yerini değiştiriyorum. Olay çözülüyor çok bir şey bekleme ama işini görüyor. Artı 0 Eksi
BurakDamarcan dedi: Memnun musunuz bir sıkıntısı var mı dönüştürücünün? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntısı sok gibi bazen kasayı oynattığımda görüntü gidebiliyor. Ama ben HDMI yerini değiştiriyorum. Olay çözülüyor çok bir şey bekleme ama işini görüyor.