VGA to HDMI Dönüştürücüyle RX 480 kullanmak

Leon S. Kennedy

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Önümüzdeki bir kaç ay içinde her ay bir parça olmak üzere sistem toplayacağım. Anakart ve işlemciyi sona attım çünkü Ryzen çıkmadan önce alıp sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum. Ayrıca sistemde de o anki parama bağlı 4GB veya 8GB Sapphire veya MSI RX 480 düşünüyorum. Ancak monitörüm LG Flatron W2243S ne yazık ki sadece VGA desteği var. Okuduğuma göre de yeni nesil GPU'larda VGA desteği yokmuş. Ben de 20-30 liraya bir dönüştürücü almayı düşünüyorum. Daha sonradan (2017'nin son aylarıyla 2018'in ilk ayları) yeni bir monitör alacağım. O vakte kadar alacağım dönüştürücü beni idare eder mi ? Oyunlarda ne gibi güçlüklerle karşılaşabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda bir güçlük yaşayacağınızı sanmıyorum. Yanlız işlemciniz gerçekten kötüyse o zaman belki miktar darboğaz yapabilir. Bu durumdada DSR açıp bu sorunu çözebilirsiniz. Yeni nesil GPU'larda da çevirici kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta şu yeni çıkan GPU lar Dijital görüntü veriyorlar. DVD-D çıkışından çeviri ile almaya çalışırsanız bu biraz sıkıntılı ve şansınıza kalmış bir iş. Fakat en temizi HDMI to VGA Converter kullanırsanız sorun olmaz. Yanlız alacağınız çeviricinin Aktif Çevirici olmasına dikkat edin. Sadece çıkışları çeviren bir çevirici işinize yaramayacaktır.

Dark marka DP to VGA olandan kullandım. Sorunsuz çalıştı. Monitör ve kart arasında bir iletici var sonuçta. Doğrudan bağlantı gibi olmasa da hissedilir derecede bir gecikme yaşanmıyor. İdareten kullanılır.

Bu arada başlıkta yazdığın ürünü değil HDMI to VGA olan ürünü alacaksın. Erkek - dişi çıkışların ne olduğu fark eder.

Link atabilir misiniz hocam ?

i5 6402p kullanıyorum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…