VGA to HDMI Fiyat Farkına Değer mi?

Robtics

Decapat
Elimde Y520 laptop var. CS:GO'da 200 FPS alsam da 60Hz olduğu için pek bir önemi olmuyor, bir de 15 inç büyüklük çok kanser ediyor. Yeni monitör almaya da ayıracak param yok, şunu soracağım 7-8 yıl önceden kalma Casper 926w (ya da 900w) bir monitör buldum evde, VGA olduğu için laptopa VGA to HDMI almam gerekiyor, 20 liraliklari çok kalitesiz sanirim o yüzden 100 liraliklardan alacağım ama önce değer mi diye size özelliklerini sormak istiyorum. Casper 19 inç laptop 15 inç, Casper response time 5ms laptop ise öğrenemiyorum ama sanirim 10ms falan laptopların çoğu gibi, Casper LCD laptop IPS, Casper 1440x900 laptop 1920x1080 (oyunu 1024x768 oynuyorum), Casper 50/60Hz yazıyor laptop 60Hz (belki Casper OC yapılıyordur 75'e). Sizce en azından 10 ay sonra 144Hz alana kadar şimdilik 100 lira ya da 20 lira verip dönüştürücüyle Casper'a geçmeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence değmez. Size tek faydası ekranın daha büyük olması olacak. 4 inç için IPS'den fedakarlık yapmazdım ben.
Hocam eğer 20 liralik VGA to HDMI dönüştürücüleri iş yapıyorsa değer ki hem monitör harici olduğu için dibine kadar yaklaşabilirim laptoptaki gibi sabit konumlandırılmış olmaz, 20 liralıkların kalitesi hakkında bir fikriniz var mı gecikme yapmasından korkuyorum ben. Yada bunu okuyup ucuz olanlardan kullanmış olanlar fikrini belirtebilir mi ?

Hiç gerek yok bence o monitör için 100 liralık dönüştürücü almaya 20-25 liralık bir şey alsanız yeterli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı