VGA to HDMI Önerisi

• Konuyu başlatan Mel2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.434

Mel2

Hectopat
Merhaba,
RX 5600 XT Gaming ve LC24RG50'e sahip bir PC topladım. Bunların yanına eski monitörümü de 2. olarak kullanabilir miyim diye düşündüm ki VGA girişli olduğunu hatırlayana kadar. Eski monitörümde de halihazırda titremeler oluyor. Bunun VGA kablosundandır diye tahmin ediyorum. Şimdi VGA kablosu + dönüştürücü mü almalıyım yoksa bir ucu VGA diğer ucu HDMI olan kablo daha mı sağlıklı olur?
Şöyle bir kablo buldum, önerir misiniz?

Merhaba,
RX 5600 XT Gaming ve LC24RG50'e sahip bir PC topladım. Bunların yanına eski monitörümü de 2. olarak kullanabilir miyim diye düşündüm ki VGA girişli olduğunu hatırlayana kadar. Eski monitörümde de halihazırda titremeler oluyor. Bunun VGA kablosundandır diye tahmin ediyorum. Şimdi VGA kablosu + dönüştürücü mü almalıyım yoksa bir ucu VGA diğer ucu HDMI olan kablo daha mı sağlıklı olur?

Öneririm fakat bir kablo için çok pahalı değil mi?

Bir ucu VGA diğer ucu HDMI olan daha iyi olur ama önermem. Dönüştürücü veya böyle kablolar çok sağlıklı olmuyor.

Anlattığına göre VGA to HDMI değil HDMI to VGA'ya ihtiyacın var. Kaynak ekran kartından geliyor. Oradan HDMI ile görüntü alacaksın. Doğal olarak HDMI'dan VGA dönüşüm yapman lazım. Bu işini görecektir.

Anlattığına göre VGA to HDMI değil HDMI to VGA'ya ihtiyacın var. Kaynak ekran kartından geliyor. Oradan HDMI ile görüntü alacaksın. Doğal olarak HDMI'dan VGA dönüşüm yapman lazım. Bu işini görecektir.

Aslında elimdeki kablodan da kurtulmak için bu kabloya bakmıştım. Bu dönüştürücü titreme olayına da çözüm olur m?

HDMI to VGA lazım size. Aktif dönüştürücüler işinizi görür. Sizin gösterdiğiniz ürün işinize yaramaz.
Yeni kablo da almamı önerir misiniz bu titreme için yoksa gerek yok mudur ?

Aslında elimdeki kablodan da kurtulmak için bu kabloya bakmıştım. Bu dönüştürücü titreme olayına da çözüm olur m?

Yeni kablo da almamı önerir misiniz bu titreme için yoksa gerek yok mudur ?
Ek olarak kaliteli bir VGA kablosu alabilirsin. Aşağıdaki kablo gibi kalın olanları tercih et.

Ek olarak kaliteli bir VGA kablosu alabilirsin. Aşağıdaki kablo gibi kalın olanları tercih et.

Monitörün yanında bir hdmı kablosu geldi. Onu aktif olarak kullabilir miyim şı dönüştürücü ile ?

Monitörün yanında bir hdmı kablosu geldi. Onu aktif olarak kullabilir miyim şı dönüştürücü ile ?
Hayır, kullanamazsın. Bir önceki cevabımı okudun mu?

HDMI kablosunu LC24RG50 monitörün için kullanırsın.

Ek Bilgi: Monitöründeki HDMI port sürümü 1.4 olduğu için HDMI kablosu ile 144 Hz alabilirsin. Tabii ekran kartındaki HDMI portunun sürümü 1.3 ve üzeri ise.

Merhaba,
Hocam peki 2 HDMI çıkışınız var mı? Genelde 1 HDMI 3 DP çıkışı oluyor kartta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı