Altik Decapat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 56 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2018 #1 Bir laptobum Car ve bunu monitöre bağlayacağım. Ancak monitör VGA laptop HDMI. Dönüştürücü linki atar mısınız? Bir de arkadaşımın bir monitörü var 1366x768 ve VGA, ve laptobu ise 1920x1080 HDMI. Dönüştürücü ile filan sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2018
Bir laptobum Car ve bunu monitöre bağlayacağım. Ancak monitör VGA laptop HDMI. Dönüştürücü linki atar mısınız? Bir de arkadaşımın bir monitörü var 1366x768 ve VGA, ve laptobu ise 1920x1080 HDMI. Dönüştürücü ile filan sorun çıkar mı?
t3ff Decapat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 300 16 Ekim 2018 #2 Yakın bilgisaycıdan "HDMI TO VGA" diye söyleyerek temin edebilirsiniz.Sonuçta HDMI görüntüyü VGA yapacaksınız ama link istiyorum derseniz Bst Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü Adaptör Fiyatı Çift monitörde aynısını kullanıyorum.Güzel sadece aparatı biraz bastırmanız gerek.
Yakın bilgisaycıdan "HDMI TO VGA" diye söyleyerek temin edebilirsiniz.Sonuçta HDMI görüntüyü VGA yapacaksınız ama link istiyorum derseniz Bst Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü Adaptör Fiyatı Çift monitörde aynısını kullanıyorum.Güzel sadece aparatı biraz bastırmanız gerek.