Mr Meraklı Hectopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2018 #11 Hasan_Çakır dedi: Monitörünüz desteklerse 75 Hz yoksa 60 Hz diye biliyorum. Benim monitörüm 60 Hz'e kadar destekliyor. Bu arada @kamilcevdet lütfen boş yere gerginlik çıkarmayın. Genişletmek için tıkla... Bugün Teknosa' ya gidip inceleme fırsatım oldu ve tasarımı, görüntü kalitesi bana uygun gibi. Cevabınız için teşekkürler.
Hasan_Çakır dedi: Monitörünüz desteklerse 75 Hz yoksa 60 Hz diye biliyorum. Benim monitörüm 60 Hz'e kadar destekliyor. Bu arada @kamilcevdet lütfen boş yere gerginlik çıkarmayın. Genişletmek için tıkla... Bugün Teknosa' ya gidip inceleme fırsatım oldu ve tasarımı, görüntü kalitesi bana uygun gibi. Cevabınız için teşekkürler.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2018 #12 Mr Meraklı dedi: Bugün Teknosa' ya gidip inceleme fırsatım oldu ve tasarımı, görüntü kalitesi bana uygun gibi. Cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. IPS panellerin görüntü kalitesi gayet hoş oluyor. Güle güle kullanın.
Mr Meraklı dedi: Bugün Teknosa' ya gidip inceleme fırsatım oldu ve tasarımı, görüntü kalitesi bana uygun gibi. Cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. IPS panellerin görüntü kalitesi gayet hoş oluyor. Güle güle kullanın.
Mr Meraklı Hectopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2018 #13 Hasan_Çakır dedi: Ben teşekkür ederim. IPS panellerin görüntü kalitesi gayet hoş oluyor. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Maaşımı aldıktan sonra satın alıp incelemesini buraya yazacağım inşallah çünkü ürünün Türkçe tabanlı bir incelemesini bulamadım.
Hasan_Çakır dedi: Ben teşekkür ederim. IPS panellerin görüntü kalitesi gayet hoş oluyor. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Maaşımı aldıktan sonra satın alıp incelemesini buraya yazacağım inşallah çünkü ürünün Türkçe tabanlı bir incelemesini bulamadım.