VGA Yerine 144Hz Monitör Almak

RIPSHOT

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese. Ben bir monitör alacağım 144Hz olacak. Şu anda kullandığım monitör VGA olduğu için GTX 970 ekran kartımla çevirici ile birlikte kullanıyordum. Ben bu monitörü almakla kararsız kaldığım konu PS4 almak. Bu monitör yerine PS4 alabilirim. PS4 oyunlarını da oynamak istiyordum. Ama oynayacağım bilgisayarda o kadar çok oyun var ki PS4 oyunlarına vakit kalmaz diye düşünüyorum. Eğer monitör alırsam bir senedir hayalini kurduğum monitöre sahip olacağım. Konsol olmasada olur mu sizce? (PS4 almazsam bir el konsolu düşünüyorum monitörün yanına PSP gibi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde GTX 970 var iken 144 Hertz monitör alınması daha doğru olur. 1080p 60 FPS alacağınız bir PS4 yerine 1080p 144 FPS alabileceğiniz, akıcılık anlamında çok daha önde bir bilgisayarınız olur. Tavsiyem monitör almanız. Bütçe belirtirseniz öneri de yapabilirim.

Elinizde GTX 970 var iken 144 Hertz monitör alınması daha doğru olur. 1080p 60 FPS alacağınız bir PS4 yerine 1080p 144 FPS alabileceğiniz, akıcılık anlamında çok daha önde bir bilgisayarınız olur. Tavsiyem monitör almanız. Bütçe belirtirseniz öneri de yapabilirim.
Benim gönlümde de monitör vardı. Biraz dış görünüşlerine ve fonksiyonlarına bakıp karar vereceğim. Teşekkür ederim iyi geceler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı