VGN A75 nasıl bir klavye?

Bu arada A75 kampanyalarla 2500 küsur bandına geliyorsa alınabilir, diğer türlü pahalı.
Hocam 1000iyzico+400 parolparadan 2000 civarına gelecek ama g75 Pro ile ne kadar fark var atiyorum? Sonuça kampanya bütün klavyelere geçerli.

Hocam 1000İYZIco+400 parolparadan 2000 civarına gelecek ama G75 Pro ile ne kadar fark var atiyorum? Sonuça kampanya bütün klavyelere geçerli.

Manyetik senin için önemliyse o fiyat bandında gayet iyi, G75 Pro daha çok ben ses istiyorum hissiyat istiyorum diyenler için olabilir. A75 alıp switch değişir misin evet ama masraflı oluyor ve her switch uyumlu olmuyor diye biliyorum.

Kampanyalarla kaça geliyor bilmiyorum ama W75'te var.

Tuş gecikmesi, yazılım sorunları, Build kalitesi, switch sorunu gibi teknik nedenler mi?
Yoksa sadece "çok pahalı bence" gibi subjektif yorumlar mı?
Alınmaz diyenler bu iki sebebten dolayı mı diyor.

Tuş gecikmesi, yazılım sorunları, Build kalitesi, switch sorunu gibi teknik nedenler mi?

Fiyatını hak etmeyen bir klavye, bunun objektifligi falan yok. Direkt hak etmiyor, 2 2.5 civarina alinir.

Bana niye dislike bastın hocam
Ses ve hissiyat önemli değil hatta ne kadar az ses okadar iyi benim için. W75 beni aşar hocam bu zaten üst sınır.
Fiyatını hak etmeyen bir klavye, bunun objektifligi falan yok. Direkt hak etmiyor, 2 2.5 civarina alinir.
Kampanyalarla 2 civarına gelecek zaten hocam ama bütün klavyelere de geçerli kampanya haliyle bilemedim. Switchleri kötü olunca ne olur neyi kötü yönde etkiler?

Hissiyatı sesi en önemlisi de sağlamlığı uzun omurlulugu etkiler.

Uzun ömürlüluk önemli be sizin onerebileceginiz bir şey varmı manyetik. Mekanik olarak mchose x75 düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…