Manyetik senin için önemliyse o fiyat bandında gayet iyi, G75 Pro daha çok ben ses istiyorum hissiyat istiyorum diyenler için olabilir. A75 alıp switch değişir misin evet ama masraflı oluyor ve her switch uyumlu olmuyor diye biliyorum.
Kampanyalarla kaça geliyor bilmiyorum ama W75'te var.
İyi sosyaller. Wraith'de bu klavyeyi gördüm. Hem manyetik, hem de tipi oldukca güzel. Ancak çok bir inceleme, daha da önemlisi olumlu yorum sayısı çok az, alınmaz diyenler var. Sizce?
Not: Klavyeyi şimdi almayacağım sadece merak ettim.
Tuş gecikmesi, yazılım sorunları, Build kalitesi, switch sorunu gibi teknik nedenler mi?
Yoksa sadece "çok pahalı bence" gibi subjektif yorumlar mı?
Alınmaz diyenler bu iki sebebten dolayı mı diyor.
Tuş gecikmesi, yazılım sorunları, Build kalitesi, switch sorunu gibi teknik nedenler mi?
Manyetik senin için önemliyse o fiyat bandında gayet iyi, G75 Pro daha çok ben ses istiyorum hissiyat istiyorum diyenler için olabilir. A75 alıp switch değişir misin evet ama masraflı oluyor ve her switch uyumlu olmuyor diye biliyorum.
Kampanyalarla kaça geliyor bilmiyorum ama W75'te var.
Kampanyalarla 2 civarına gelecek zaten hocam ama bütün klavyelere de geçerli kampanya haliyle bilemedim. Switchleri kötü olunca ne olur neyi kötü yönde etkiler?
Ses ve hissiyat önemli değil hatta ne kadar az ses o kadar iyi benim için. W75 beni aşar hocam bu zaten üst sınır.
Kampanyalarla 2 civarına gelecek zaten hocam ama bütün klavyelere de geçerli kampanya haliyle bilemedim. Switchleri kötü olunca ne olur neyi kötü yönde etkiler?