VGN ATK 68 vs Wraith W75

Bütçe
5000

Sencrom

Decapat
Wraith w75
VGN VXE Atk68

selamlar arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Hangisinin avantajı hangisinin kinden iyidir yorumlar mısınız? Yorumlarınız benim için çok kıymetli siz değerli arkadaşlarım. Hangisini yönlendirirseniz onu alacağım harbi harbi yorumlayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri Gateron diğeri ise Jialong switch kullanıyor.. Açıkçası Jialong markasını hiç duymadım bu yüzden gaterondan devam ederdim ayrıca daha hoş gözüküyor bence eğer custom bakarsan bu fiyatlara farklı klavyeler de var.

Anladım hocam farklı bir önerin var mı peki?

WhatGeek türkiyeye olan kargoları durdurmuştu en son şu anda ne halde bilmiyorum. Fakat bu sitelerden bakabilirsin hepsi custom klavyeler birkaç site daha vardı fakat şu anda hatırlayamıyorum hatırladıkça eklerim beğendiğin olursa bu sitelerden at yine incelerim

Ekleme: https://skyloongtech.com/product-category/keyboards/

Bütçemi bu kadar arttırmak istemiyorum dersen: https://amzn.eu/d/87iiu0f

Kanka mekanik aramıyorum manyetik arıyorum manyetiklerin hepside 150 dolar üstü gümrükte sıkıntı çıkar.

Yok hocam 2 side manyetik switchli.

W75 de Gateron var manyetik swtich.

Hocam aldiniz mi W75'i
Aldiysaniz deneyimleriniz neler.
Almadiysaniz ne model aldiniz onunla deneyimleriniz neler. Sorun yaşadınız mı?

Hocam aldiniz mi W75'i
Aldiysaniz deneyimleriniz neler.
Almadiysaniz ne model aldiniz onunla deneyimleriniz neler. Sorun yaşadınız mı?
Hocam aldım w75 i mükemmel bir klavye 7-8 aydır kullanıyorum kesinlikle tabsiye ederim

Hocam aldım W75'i mükemmel bir klavye 7-8 aydır kullanıyorum kesinlikle tabsiye ederim.

Hocam Wraith W75'i bu yorumumdan sonra iki arkadasim aldi. Arkadaslarimdan biri basma sorunlari falan yasiyor(bastiginda algilamiyor). Takili kalma sorunu var. Diger arkadasim memnun. Lakin ondaki sorunda hall effect sensorunu 0.1 mm dusurdugunde yine takili kalma oluyor onun disinda memnun bana gelince, Akko mod 007b he santorini aldim gectim. Hiçbir sorunu yok lakin. Oyun oynamazken sarjli kullanıyorum. Dendigi gibi 3500MAH oldugunu sanmam çünkü 3 gunde bitiyor sarji, 3 gun, gun boyunca kullanmiyorum aksamdan aksama kullaniliyor. Isiklarida sadece kablo bagli iken calisiyor. Kablosuz kullanirken ısiklari kapatiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…