VGN dragonfly alınır mı?

Hocam logitech Şu modeli güncelleyip sensör falan yenileyip çıkarmaz mı bir tane yeni

Gene fahiş fiyat tepki sonrası düşürmüşler yurt dışında F1 Pro ile F1 arasında 10 dolar fark var burada fark 480TL idi 350ye düştü yeni fiyatla F1 Pro ile F1Pro Max arasında 7 dolar fark var burada ise 250TL. F1 Pro Max'in hak ettiği fiyat bence Türkiye'de Max 1700TL. Bekleyin fiyatı düşecektir.

Hocam Logitech şu modeli güncelleyip sensör falan yenileyip çıkarmaz mı bir tane yeni.

Logitech anca reklam yapsın sponsor olsun adamların keyfi yerinde faresi her gün değerleniyor altın sanırsın şaka gibi gerçekten alanlara hayret ediyorum bu fiyattan alıcısı varki hala çıkıyor fiyat.

Yanlış anlamayında beğenmiyor olmanız Kailh GM8.0 Switch'leri kötü yapmaz hocam ben severek kullanıyorum ve gayet kaliteliler.

Son düzenleme:
Kailh GM 8.0 ne zaman kötü olmus la Babayiğitlerden biri

Hocam ben şu an Razer Viper Mini kullanıyorum Lamzu Atlantis'e geçiş yapmayı düşünüyorum claw grip tutuşum var sizce nasıl olur Atlantis'in görünüşü hoşuma gitti.

Amaç kötülemek olunca her şey yazılır.
Tüm 30-40 dolarlık yeni nesil farelerde niye var sanıyorsun :d Kötü çünkü çift tık atıyor, demode. Kusura bakma da burada fare önerisi isteyen kitlenin yaşı belli. Kardeşim gidip bir tane alacak belki 2-3 sene kullanacak, adama gidip kısa ömürlü bir şey öneremem. Git bak bakalım hangi modellerde kailh 8.0 var ve herkes yakınıyor, sana pahalısından söyleyeyim pulsar x2 mesela :d Hissiyat konusunda da eh bir switch, fazla sesli ve hafif ağır. Shooterlarda iyi oynarsın da moba gibi türlerde pek de iyi hissettirmez. Herhangi bir huano tokat manyağı yapar ki hadi bu da "kişisel tercih" olsun. Dediğim gibi 1700 liraya optik switch alacağına 1300-1400 verip modası geçmiş 8.0 alacaksan al, fiyatına göre kötü kendisi ve bunu piyasadaki tüm fareleri kullanmış biri olarak söylüyorum Ayrıca gecikme olarak da daha yavaşlar. Yukarıda da baba yiğit demiş birisi de, kardeşim yorum istemiyorsan "alınır mı" diye başlık açmasana. Yıl 2023 olmuş herkes optik tuşlara geçiyor adam hala 8.0 baba yiğit diyor. Piyasada high tier fare istiyorsan switchi ya huano pink dot olacak ya da optik olacak artık, diğerleri tıraş.

Biraz bekleyin logi yeni mouse cıkaracak

Dosya Ekleri

• logi.png
    128,9 KB · Görüntüleme: 127
Kötü diyorum çünkü fiyatına göre kötü bu fiyatlara optik switch alırsınız 2. el razer veya direkt xm2we ile. Optik diyorum çünkü performans açısından en az gecikeni onlar ve çift tıklama sorunu yok. 2023'ün yeni standartı optik switchlerdir keza Pulsar'ın bile bu sene çoğu kişi tarafından beklenme sebebi budur. x2 modellerinde kullandıkları kailh 8.0 10 modelin 7'inde double click atarak fareyi çöpe çevirmiştir. Tabi bu modelden modele değişebilir çünkü önemli olan switchin fareye implementidir, ancak xm1r gibi köklü bir fare bile bu switchle çift tık atmaktadır.
Hocam ben şu an Razer Viper Mini kullanıyorum Lamzu Atlantis'e geçiş yapmayı düşünüyorum claw grip tutuşum var sizce nasıl olur Atlantis'in görünüşü hoşuma gitti.
Çok iyi olur kendisi ancak viper miniden çok farklı bir fare, avcunuz vs. tamamen dolacak; fareye temas edecek, viper mini eliniz büyükse parmak ucunuzla kullandığınız bir şey gibidir çünkü ince bayağı. Neyse claw için çok daha iyi zaten atlantis.
Biraz bekleyin logi yeni mouse cıkaracak
Signature edition çıkar bence max, deathadder v3 pro'nun faker edition'ı gibi. Renklendirilmiş. Donanımı değiştirmezler ama belki küçük boy da çıkabilir çünkü sanırım kadın pro oyuncu ve s1mple için ayrı ayrı çıkaracaklar. İmzalı versiyonu gibi bir şey olur bu.

Hocam merhaba. 2000tl civarında sıfır/ikinci el hangi wireless mouseyi önerirsiniz acaba bahsettiğiniz gibi sorunsuz, optik switch? Şuan razer viper mini kullanıyorum, tutuşundan vs memnunum. Biraz daha büyük olabilir sanırım, çok büyük olmamalı. Ellerim ufak biraz.
Vxe r1 pro, dragonfly f1 pro vs. baktım ama bilemedim sipariş geçmedim o yüzden.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…