Bansheneer Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Bu fareyi almayı düşünüyorum başka mouse bakayım mı yoksa bunu mu alayım sizce?
A AhmetDilgec Yoctopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 Başka bakmanı öneririm. Keychron M4'ün 1000 hz olanı süper.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ağustos 2024 #3 2023 Mayıs ayından beri aktif olarak gunde en az 3 saat kullanıyorum ve mukemmel bır mouse. AhmetDilgec dedi: Başka bakmanı öneririm. Keychron m4'ün 1000 Hz olanı süper. Genişletmek için tıkla... 1000Hz olanı stokta yok ayriyettende o mouse sadece fingergirp tutanlar ıcın uygun.
2023 Mayıs ayından beri aktif olarak gunde en az 3 saat kullanıyorum ve mukemmel bır mouse. AhmetDilgec dedi: Başka bakmanı öneririm. Keychron m4'ün 1000 Hz olanı süper. Genişletmek için tıkla... 1000Hz olanı stokta yok ayriyettende o mouse sadece fingergirp tutanlar ıcın uygun.
A AhmetDilgec Yoctopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 Anumusss dedi: 2023 Mayıs ayından beri aktif olarak gunde en az 3 saat kullanıyorum ve mukemmel bır mouse. 1000Hz olanı stokta yok ayriyettende o mouse sadece fingergirp tutanlar ıcın uygun. Genişletmek için tıkla... Palm tutan Fingertip de tutar. VGN Dragonfly da yok stokta.
Anumusss dedi: 2023 Mayıs ayından beri aktif olarak gunde en az 3 saat kullanıyorum ve mukemmel bır mouse. 1000Hz olanı stokta yok ayriyettende o mouse sadece fingergirp tutanlar ıcın uygun. Genişletmek için tıkla... Palm tutan Fingertip de tutar. VGN Dragonfly da yok stokta.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ağustos 2024 #5 AhmetDilgec dedi: Palm tutan fingertip de tutar. VGN Dragonfly da yok stokta. Genişletmek için tıkla... Oyle palm tutan fıngergirpte tutar diye bir şey yok yanlış bılgı verme ben fıngergripe zor alıstım bir de clawgripten gectım yanı sen dusun palmdan gecseydım alısamazdım.
AhmetDilgec dedi: Palm tutan fingertip de tutar. VGN Dragonfly da yok stokta. Genişletmek için tıkla... Oyle palm tutan fıngergirpte tutar diye bir şey yok yanlış bılgı verme ben fıngergripe zor alıstım bir de clawgripten gectım yanı sen dusun palmdan gecseydım alısamazdım.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 3 Ağustos 2024 #6 Bansheneer dedi: Bu fareyi almayı düşünüyorum başka mouse bakayım mı yoksa bunu mu alayım sizce? Genişletmek için tıkla... El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Bir de tam bütçen.
Bansheneer dedi: Bu fareyi almayı düşünüyorum başka mouse bakayım mı yoksa bunu mu alayım sizce? Genişletmek için tıkla... El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Bir de tam bütçen.
A AhmetDilgec Yoctopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #7 belirsizz dedi: El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Bir de tam bütçen. Genişletmek için tıkla... Palm, 18 cm.
belirsizz dedi: El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Bir de tam bütçen. Genişletmek için tıkla... Palm, 18 cm.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ağustos 2024 #8 AhmetDilgec dedi: Palm, 18 cm. Genişletmek için tıkla... VGN Dragon fly almayın benım elım 16cm palm tutunca parmaklarımın ucu dısarıya tasıyor.
AhmetDilgec dedi: Palm, 18 cm. Genişletmek için tıkla... VGN Dragon fly almayın benım elım 16cm palm tutunca parmaklarımın ucu dısarıya tasıyor.
Bansheneer Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #9 belirsizz dedi: El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Bir de tam bütçen. Genişletmek için tıkla... ben palm tutuyom el boyutuım 16 cme bütçem 2000 tl AhmetDilgec dedi: Palm tutan Fingertip de tutar. VGN Dragonfly da yok stokta. Genişletmek için tıkla... fingertip tutmayı sevmiyom kötü
belirsizz dedi: El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Bir de tam bütçen. Genişletmek için tıkla... ben palm tutuyom el boyutuım 16 cme bütçem 2000 tl AhmetDilgec dedi: Palm tutan Fingertip de tutar. VGN Dragonfly da yok stokta. Genişletmek için tıkla... fingertip tutmayı sevmiyom kötü
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 3 Ağustos 2024 #10 Bütçe sordum?