AstraFW Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #11 AdaBagcibasi dedi: Alınır, bu bütçeye göre en iyi seçeneklerden birisi. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım bende bu farenin yazılımı olan VGN Hub’ta farenin şarjı hep %100 gösteriyor bunun sebebi nedir?
AdaBagcibasi dedi: Alınır, bu bütçeye göre en iyi seçeneklerden birisi. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım bende bu farenin yazılımı olan VGN Hub’ta farenin şarjı hep %100 gösteriyor bunun sebebi nedir?
Josue35 Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 103 Yer İzmir-Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anestezi Teknisyeni- TTCBS 7 Eylül 2024 #12 AstraFW dedi: Bir şey soracağım bende bu farenin yazılımı olan VGN Hub'ta farenin şarjı hep %100 gösteriyor bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam buga girmiş olabilir programı sil tekrar yükle veya güncelleme geldiyse onu yap
AstraFW dedi: Bir şey soracağım bende bu farenin yazılımı olan VGN Hub'ta farenin şarjı hep %100 gösteriyor bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam buga girmiş olabilir programı sil tekrar yükle veya güncelleme geldiyse onu yap
AstraFW Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #13 Josue35 dedi: Hocam buga girmiş olabilir programı sil tekrar yükle veya güncelleme geldiyse onu yap. Genişletmek için tıkla... Şimdi buldum yazılımda şarj %5 %5 gidiyormuş yani şarjının düşüp düşmediğini görmek için %5 kullanmak lazımmış. Bende hata var sandım.
Josue35 dedi: Hocam buga girmiş olabilir programı sil tekrar yükle veya güncelleme geldiyse onu yap. Genişletmek için tıkla... Şimdi buldum yazılımda şarj %5 %5 gidiyormuş yani şarjının düşüp düşmediğini görmek için %5 kullanmak lazımmış. Bende hata var sandım.
B Batuitch Femtopat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #14 Qucukcuk dedi: VGN Dragonfly F1 Pro sizce nasıl? Alınır mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Ya da o fiyata başka mouse seçenekleri var mı? Genişletmek için tıkla... Memnun musun? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2024
Qucukcuk dedi: VGN Dragonfly F1 Pro sizce nasıl? Alınır mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Ya da o fiyata başka mouse seçenekleri var mı? Genişletmek için tıkla... Memnun musun?
AstraFW Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #15 Batuitch dedi: Memnun musun? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum öneririm de çok güzel mouse ergonomisi çok iyi.
Batuitch dedi: Memnun musun? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum öneririm de çok güzel mouse ergonomisi çok iyi.