VGN Dragonfly F1 Pro Max mouse yere düştü

Daha fazla  
Merhaba, VGN Dragonfly F1 Pro Max mouse yere düştü yaklaşık 1 metreden. Malzeme kalitesi sağlam diyemeyeceğim bir mouse. Sol Click hasar almış gibi hissediyorum. Sol Click oynak bir hissiyat veriyor sağ Click sabit dururken. Alalı daha 2 gün oldu, çok endişeliyim. Yere düştüğü için mi oldu yoksa farklı bir sebepten mi? Yere düştüğü için başka sorunla karşılaşır mıyım, sensörde hata var mıdır? Ve son olarak içini açıp Click tarafına bir bakmalı mıyım? Yani takdir edersiniz ki o kadar para verdim, fareyi alalı 2 gün oldu. Çok endişeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum merhaba konuyla alakasız bende VGN Dragonfly F1 Pro Max kullanıyorum dün yere düşürdüm mousemu ve galiba farenin sensörünün oradaki cam çıktı galiba ama eminde değilim karşılaştırmak için senin farenin alt kısmıda aynımı diye merak etmiştim acaba senin farenin sensörünün camının oldugu kısımları her türlü açıdan çekip atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…