VGN Dragonfly F1 Pro Max vs ASUS ROG Gladius II'i AimPoint

ARCHERr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 2 mouse arasında kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?

Palm tutuşuna sahibim FPS oyunları oynuyorum genel olarak.

F1 Pro Max
Gladius 3

ASUS'un geri ödeme kampanyası ile fiyatı 2000TL'ye düşüyor. VGN ise 2800TL sizce 800TL'lik bir artışa değer mi yoksa direk F1 Pro alsam da yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer iki mouse arasındaydım birkaç gündür. Gladius 3 ve ATK F1 pro. Ancak 2 ürün birbirinden çok farklı bence. Gerek boyutları olsun gerek ise ağırlıkları. Görselde görebileceğin gibi boyutlar epey farklı ağırlıkları da keza öyle. Ayrıca Asus'un geri ödemesine gram güvenmiyorum. Asus kasadan defalarca uğraşmama rağmen geri ödemeyi zaten alamamıştım. Mailleşmeler, konuşmalar bir sürü uğraşmaya rağmen lanet olsun diyip bırakmıştım. Çok da merak ettiğim için ve farklılık olsun diye şansımı ATK F1 promax'ten yana kullandım bugün siparişini verdim.

Ayrıca bu kadar para vermişken Dragonfly yerine ATK F1 tercih etmek daha mantıklı. Glorius veya ATK zevk meselesi ama Dragonfly'ın sensörü ve teknik verileri ATK F1'e göre daha düşük ve fiyatları neredeyse aynı. Yanında 8K dongle da hediye geliyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-29 165015.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-29 165015.png
    58,9 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı