VGN Dragonfly F1 Pro Max vs ATK X1 Pro Max

Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, mouse bakıyorum bu aralar. Uzunca araştırdım ve tam VGN Dragonfly F1 Pro Max güzelmiş dedim. Sonra karşıma ATK X1 Pro Max çıktı. F1 Pro Max 3395 sensörle geliyor. X1 Pro Max 3950 sensör ile geliyor. İlk 1000 satılacak mouse da da 8K Hz dongle yanında bedava veriliyormuş. ATK X1 Pro Max alsam sensör farkı 3395 ile 3950 arasında çok fark var mıdır yoksa sadece DPI ve 8K desteği mi var 3950'nin? Bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

18, bileğimin tam dibi 19 cm elim var, şu anki mouse ASUS ROG Glorius 2 Core. Tutuşum claw

Dosya Ekleri

• IMG_5104.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5105.jpeg
    15,5 KB · Görüntüleme: 38
Teşekkür ederim.

Memnun musun hocam bende X1Pro düşünüyorumda herhangi bir sorun çıktımı.

Aradaki fiyat farkı çok olmadığı için son teknoloji olan ATK F1 Pro veya X1 Pro öneririm. Pil iyi gitsin derseniz Pro Max olanlarına bakın lakin fiyat gitgide artıyor.
O el boyutu ile X1 daha mantıklı olabilir.
gıcırdama gibi sorunlar oluyormu yada bağlantı öyle okumuştumda

Memnun musun hocam bende X1Pro düşünüyorumda herhangi bir sorun çıktımı.

gıcırdama gibi sorunlar oluyormu yada bağlantı öyle okumuştumda
X1 pro max aldım batarya kapasitesi daha fazla olduğu için. Bağlantısında herhangi bir sorun yaşamadım, gıcırdama da yok gibi ama sağ elle tuttuğunda baş parmağımın geldiği kısım yani mouse un sol tarafından ufak bir baskı yapınca çok hafiften çıt çıt ediyor gibi ama daha bilinir marka aynı donanıma sahip markalar 2 katı olduğundan fiyatına göre iyi bence. Garanti falan uğraşmak istemediğimden böyle kullanıyorum beni rahatsız etmiyor. Ha sana gelende öyle birşey olmayabilir de belki bilmiyorum. Kutu içersinden çıkan beyaz grip tape ler de çok iyi tutuluyor ama çok çabuk kirleniyor 1 günde siyahlaşmaya başladı bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…