VGN Dragonfly F1 Pro Max vs mchose A5 Pro Max

Bütçe
2500

efekpln

Picopat
Daha fazla  
Başlıkta'de belirtiğim gibi hangisi alınır sizce?

Başlıkta'de belirtiğim gibi hangisi alınır sizce?
A5 Pro Max alırsanız dongle yurt dışından almanız lazım benim önerim VGN F1 Pro Max almanız olacaktır. Sonradan Dongle alma seçeneğiniz var en azından.

Hocam Türkiye’den satıcı buldum iki aya dongle getirecekmiş ben kalite olarak soruyorum

Hocam Türkiye’den satıcı buldum iki aya dongle getirecekmiş ben kalite olarak soruyorum
Rationalkeys diyorsunuz muhtemelen biliyorum o zaman A5 Pro Max alabilirsiniz hocam.

A5 Pro Max alırsanız dongle yurt dışından almanız lazım benim önerim VGN F1 Pro Max almanız olacaktır. Sonradan Dongle alma seçeneğiniz var en azından.
Hocam Türkiye’de satıcı var iki aya getirecekmiş dongle kalite ve yazılım olarak hangisi sizce

Hocam Türkiye’de satıcı var iki aya getirecekmiş dongle kalite ve yazılım olarak hangisi sizce
Yazılım olarak kesinlikle VGN çok iyi. Kalite olarak tam bilmiyorum olayın içine yazılım girerse VGN kesinlikle alır. F1 Pro.

Yazılım olarak kesinlikle VGN çok iyi. Kalite olarak tam bilmiyorum olayın içine yazılım girerse VGN kesinlikle alır. F1 Pro.
Wraith te iade sorunu var diyorlar doğrumu

Cevap veren herkese teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Hocam daha mouse almadım şu an ihtiyacım yok ama VGN öneririm MCHOSE önermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…