F fatih00mm Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 30 23 Mayıs 2025 #11 egemebb dedi: MCHOSE L7 Pro öneririm. VGN'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlattım ama l7 pro hala önerir misiniz? Yaklaşık 2900₺ civarına satıyorlar değer mi bilemedim
egemebb dedi: MCHOSE L7 Pro öneririm. VGN'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlattım ama l7 pro hala önerir misiniz? Yaklaşık 2900₺ civarına satıyorlar değer mi bilemedim
Agony1 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 1.166 Daha fazla Sistem Özellikleri 7800XT+13400F Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #12 fatih00mm dedi: Konuyu hortlattım ama l7 pro hala önerir misiniz? Yaklaşık 2900₺ civarına satıyorlar değer mi bilemedim Genişletmek için tıkla... MCHOSE L7 Pro 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-3) Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar. www.gaming.gen.tr efekpln dedi: Hocam daha mouse almadım şu an ihtiyacım yok ama VGN öneririm MCHOSE önermem Genişletmek için tıkla... Niye?
fatih00mm dedi: Konuyu hortlattım ama l7 pro hala önerir misiniz? Yaklaşık 2900₺ civarına satıyorlar değer mi bilemedim Genişletmek için tıkla... MCHOSE L7 Pro 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-3) Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar. www.gaming.gen.tr efekpln dedi: Hocam daha mouse almadım şu an ihtiyacım yok ama VGN öneririm MCHOSE önermem Genişletmek için tıkla... Niye?