VGN Dragonfly F1 Pro nereden alınır?

Roswall

Femtopat
Merhaba arkadaşlar VGN Dragonfly F1 Pro almak istiyorum ama internet sitelerinde satılmıyor. Sadece 2 tane site var bu fareyi satan o sitelerin birisi VGN'nin kendi sitesi ama yurt dışından geliyor mouse. Eğer o siteden alırsam ve geç geliyor. Diğer bir site ise Wraith e-sports diye bir siteydi, açıkçası daha önce adını hiç duymadığım için bu siteden almak da bana biraz tehlikeli geldi. Sizce Wraith E-sports'dan alayım mı yoksa forumlarda falan satılıyor mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Wraith e-sports dan klavye, mouse ve kulaklığımı aldım ve son derece memnunum.

Wraith güvenilirdir. İade konusunda kutusu açılan ürünleri keyfi iade almıyorlar, tek kötü yanları bu diyebilirim.

Wraith son derece guvenilirdir. F1 Pro stokta yok sadece F1 Pro Max modeli kalmis. Eger butceni artiramiyorsan o fiyata VXE R1 Pro Max de alabilirsin, sahsen kullandigim bir mouse.

Wraith güvenilir bir site gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Bahsettiğiniz mouse ara sıra stoklara geliyor ama yetişip almak çok zor. Arkadaşıma aldık ama ben hala stok gözlüyorum

VGN F1 Pro ben de bekliyorum stok. Acaba Pro Max modeli mi değerlendirsek. 6gr fark var aralarında ama F1 Pro bile çok yetiyorken 400TL fazla ödemeye gerek var mı

Ben F1 Pro Max aldım 400 TL farkı bataryası için ödüyoruz zaten bence 400 TL'yi hak ediyor 5 gündür yoğun kullandım şarjı % 70'e yeni indi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…