eyüpceylan Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Az önce satın aldım iyi midir? Biraz pohpohlayın mutlu olayım bir de driver varsa link alabilir miyim nasıl yükleyeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Az önce satın aldım iyi midir? Biraz pohpohlayın mutlu olayım bir de driver varsa link alabilir miyim nasıl yükleyeceğim?
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 762 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #2 eyüpceylan dedi: Az önce satın aldım iyi midir? Biraz pohpohlayın mutlu olayım bir de driver varsa link alabilir miyim nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... ATK'den indirebilirsin driverini.
eyüpceylan dedi: Az önce satın aldım iyi midir? Biraz pohpohlayın mutlu olayım bir de driver varsa link alabilir miyim nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... ATK'den indirebilirsin driverini.
Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.647 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 Hayır üzmez taş gibi mouse. 2023 mayıs ayında satın almıştım 1 seneden fazla kullandım hala daha ikinci bilgisayarımda kullanıyorum.
Hayır üzmez taş gibi mouse. 2023 mayıs ayında satın almıştım 1 seneden fazla kullandım hala daha ikinci bilgisayarımda kullanıyorum.
eyüpceylan Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #4 falxxx dedi: ATK'den indirebilirsin driverini. Genişletmek için tıkla... İndirdim sağ olun Shinsoo dedi: Hayır üzmez taş gibi mouse. 2023 Mayıs ayında satın almıştım 1 seneden fazla kullandım hala daha ikinci bilgisayarımda kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz bakındım normalde VXE R1 Pro Max alacaktım olumsuz mesajlar fazla gördüm bende bunu alayım dedim
falxxx dedi: ATK'den indirebilirsin driverini. Genişletmek için tıkla... İndirdim sağ olun Shinsoo dedi: Hayır üzmez taş gibi mouse. 2023 Mayıs ayında satın almıştım 1 seneden fazla kullandım hala daha ikinci bilgisayarımda kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz bakındım normalde VXE R1 Pro Max alacaktım olumsuz mesajlar fazla gördüm bende bunu alayım dedim