A Akos Kereseth Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi VGN Dragonfly F1 Pro ve Darmoshark M3 4K arasında kaldım sizce hangisi Vgn için 4k dongle da alıcam eğer o derseniz.
Başlıkta gördüğünüz gibi VGN Dragonfly F1 Pro ve Darmoshark M3 4K arasında kaldım sizce hangisi Vgn için 4k dongle da alıcam eğer o derseniz.
Tolga Doğan Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #2 Teknik olarak aynı özelliklere sahipler, sensör vs. VGN Dragonfly F1 Pro daha iyi bir seçim olur bence çünkü Shape olarak G PRO'ya çok benziyor.
Teknik olarak aynı özelliklere sahipler, sensör vs. VGN Dragonfly F1 Pro daha iyi bir seçim olur bence çünkü Shape olarak G PRO'ya çok benziyor.
E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 459 Çözümler 2 27 Ekim 2023 #3 Akos Kereseth dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi VGN Dragonfly F1 Pro ve Darmoshark M3 4K arasında kaldım. Sizce hangisi VGN için 4K dongle da alacağım eğer o derseniz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum geç mi kaldım ama kesinlikle Dragonfly
Akos Kereseth dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi VGN Dragonfly F1 Pro ve Darmoshark M3 4K arasında kaldım. Sizce hangisi VGN için 4K dongle da alacağım eğer o derseniz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum geç mi kaldım ama kesinlikle Dragonfly