S Seyamu Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 89 25 Eylül 2023 #61 Emiko7 dedi: Ben grip tape ile kullandığım için sararma olmadı ama beyaz olduğu için grip tape çok kirleniyor şu an siyah beyaz karışık renge dönüştü. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam siyah moba siparişi vereceğim.
Emiko7 dedi: Ben grip tape ile kullandığım için sararma olmadı ama beyaz olduğu için grip tape çok kirleniyor şu an siyah beyaz karışık renge dönüştü. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam siyah moba siparişi vereceğim.
E efeabi Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #62 Emiko7 dedi: O zaman MOBA'yı alıyorum yeni çıktığı için. Genişletmek için tıkla... memnunmusunuz
Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Temmuz 2024 #63 efeabi dedi: Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet uzun bir süre mouse değiştirmeyi düşünmüyorum.
efeabi dedi: Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet uzun bir süre mouse değiştirmeyi düşünmüyorum.
S Seyamu Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 89 6 Ağustos 2024 #64 Emiko7 dedi: Evet uzun bir süre mouse değiştirmeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Önerinizle ben de uzun süredir kullanıyorum hocam. Ayda 1 defa 2 3 saat şarj ediyorum gerçekten uzun süre dayanıyor gayet memnunum yardımlarınız için teşekkürler.
Emiko7 dedi: Evet uzun bir süre mouse değiştirmeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Önerinizle ben de uzun süredir kullanıyorum hocam. Ayda 1 defa 2 3 saat şarj ediyorum gerçekten uzun süre dayanıyor gayet memnunum yardımlarınız için teşekkürler.