VGN F1 Pro vs VGN F1 Pro Max vs G PRO X Superlight

Neden siyah aldığınız için pişmansınız? Setup mu beyaz? R1 Pro içinden skatez ve grip tape çıkıyor evet. Resmini çekeyim hatta. Pro Max içeriğinde ayrıyeten bir şey çıkıyor mudur tam olarak bilmiyorum ama yüksek ihtimalle Pro ve Pro Max içeriği aynıydı.

Ya aslında setupım SteelSeries Apex 9 minim var siyah HyperX Cloud 2 var siyah ama ne bileyim mouse belki siyah kötü olur diye düşündüm ama sonra boş ver dedim siyah iyidir.

Bir de bir şey daha soracağım bunları takması zor mu ya ben hiç beceremem gibi sizde takmamışsınız galiba resimleriniz çektiğinize göre. Acaba çok zor mu takması ben çünkü imkanı yok bunları takamam mesela Wraith'e geri yollasam onlar takıp geri yollar mı acaba? Ya da takması basitmi ben kendim takabilir miyim?

Son düzenleme:
Evet ben takmadım bilmiyorum ama hiç zor olacağını düşünmüyorum. Bu wraith zaten sürekli bu tarz grip tape, skatez satan bir firma çünkü. Rehberleri vs. vardır ki olmasa bile YouTube'da var takma videoları, zorlanmazsın bence. Grip Tape nasıl takılır diye aratırsan çıkarlar önüne. Örnek olarak video bırakayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…