VGN Gamepower X3 alınır mı?

uwtck

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar Amazon'da böyle bir fareye denk geldim, özellikleri çok üst seviye duruyor. Fiyatı da bir o kadar uygun. Sizce alınır mı?

3395 sensörü var bu çok iyi. 49g ağırlığı var yani oldukça hafif. Alışveriş yapacağın site zaten Amazon, bir problem çıkma ihtimali yok. Bu fiyata alabileceğin en iyi mouse olabilir hocam.

Fareyi sipariş verdim. Aceleniz yoksa bekleyin, fare gelince görüşlerimi size söylerim. Çok da sıkıntılı gibi gelmiyor ama yine de bakmak lazım.

Fareyi sipariş verdim. Aceleniz yoksa bekleyin, fare gelince görüşlerimi size söylerim. Çok da sıkıntılı gibi gelmiyor ama yine de bakmak lazım.
Donanımsal olarak 2,5-3kTL bandında bulunan farelerle aynı hatta daha iyi. Gerek switch, gerek ağırlık, gerek sensör bakımından. Bu fiyata bu donanımdaki mouse'u 1000TL bandına almak çok güzel olur.

Çok iyi olur. Ajazz aj199 ile birlikte fiyat performans olarak en iyisi bu gibi duruyor.
Özellik olarak ciddi manada rakipsiz. Dolandırıcılık olma ihtimali de çok düşük zaten, en kötü Amazon ile iletişime geçilebilir.
Kaldı ki markası da güzel fiyatlara güzel ürünler üretiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…