VGN Gamepower X3 alınır mı?

Arkadaşlar mouse Attack Shark markasının X3 modeli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da incelemesi mevcut.

Teşekkürler hocam fiyat performans olarak daha iyi bir mouse alabileceğimi sanmıyorum. İyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum.

Bu mouse VGN'in mouse'u değil noname bir ürün yani gerçek VGN değil. Sitesinde bile yok bu mouse. İsim olarak yanlış yazmışlar. (veya bilerek yazmışlar.)

Bu mouse VGN'in fareyi değil noname bir ürün yani gerçek VGN değil. Sitesinde bile yok bu mouse. İsim olarak yanlış yazmışlar. (veya bilerek yazmışlar.)

Evet farkındayım. Ben kendi merakımdan sipariş ettim bu fareyi. Sipariş ettiğim sitenin Amazon olmasından dolayı içim rahat iade konusunda falan sıkıntı yaşamam eğer memnun kalmazsam.

Evet farkındayım. Ben kendi merakımdan sipariş ettim bu fareyi. Sipariş ettiğim sitenin Amazon olmasından dolayı içim rahat iade konusunda falan sıkıntı yaşamam eğer memnun kalmazsam.
Merhabalar memnun kaldınız mı ?? Bende almayı düşünüyorum da.

Arkadaşlar merhaba,
Bende almıştım, elime ulaştı mouse gayet güzel logitech g pro'ya çok benziyor hafif küçük bi mouse ben beğendim hafif malzeme kalitesi kötü ama bu fiyatını göz önüne aldığınızda bir problem görmüyor sitesinden programı var ayarlarını yapabiliyorsunuz.

Peki malzeme kalitesini 10 üzerinden puanlarsanız kaç dersiniz ?? Supercopy bir ürün kadar kötü olmaması yeterli benim için.

Peki malzeme kalitesini 10 üzerinden puanlarsanız kaç dersiniz ?? Supercopy bir ürün kadar kötü olmaması yeterli benim için.
Hocam 10 üzerinden 7 altındaki tuşlar sallayınca ses yapıyor ama güzel problem yok çok takıntılı değilseniz

Sipariş ettim ayın 15-20 arası incelemesini hem Youtube hemde forumda paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…