Deimosxs Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Amazon.com.tr Amazon.com.tr İkisi de aynı değil mi bilmiyorum. Aynı ise neden isimleri farklı? Bu yurt içindeki wraithesports ürünleri değil mi?
Amazon.com.tr Amazon.com.tr İkisi de aynı değil mi bilmiyorum. Aynı ise neden isimleri farklı? Bu yurt içindeki wraithesports ürünleri değil mi?
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.694 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #11 Deimosxs dedi: Hocam bunun beyaz ya da farklı bir rengi yok mudur? Ben bulamadım, siyah kullanmayı tercih etmiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Beyazi var fakat 3500 TL fiyatı hocam bu bütçede en iyi fare budur ama illaki beyaz almak istiyorum derseniz M800 Ultra var ama bu varken onu önermem. Artı 0 Eksi
Deimosxs dedi: Hocam bunun beyaz ya da farklı bir rengi yok mudur? Ben bulamadım, siyah kullanmayı tercih etmiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Beyazi var fakat 3500 TL fiyatı hocam bu bütçede en iyi fare budur ama illaki beyaz almak istiyorum derseniz M800 Ultra var ama bu varken onu önermem.
KS KS Deimosxs Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #12 SpinG dedi: Beyazi var fakat 3500 TL fiyatı hocam bu bütçede en iyi fare budur ama illaki beyaz almak istiyorum derseniz M800 Ultra var ama bu varken onu önermem. Genişletmek için tıkla... M3 nasıl fiyatına göre. Artı 0 Eksi
SpinG dedi: Beyazi var fakat 3500 TL fiyatı hocam bu bütçede en iyi fare budur ama illaki beyaz almak istiyorum derseniz M800 Ultra var ama bu varken onu önermem. Genişletmek için tıkla... M3 nasıl fiyatına göre.
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.694 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #13 Deimosxs dedi: M3 nasıl fiyatına göre. Genişletmek için tıkla... M800 Ultra ve m3s in arasinda nasıl bir fark var çok emin değilim. @510095 hocam sizin bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Deimosxs dedi: M3 nasıl fiyatına göre. Genişletmek için tıkla... M800 Ultra ve m3s in arasinda nasıl bir fark var çok emin değilim. @510095 hocam sizin bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz?
KS KS Deimosxs Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #14 SpinG dedi: M800 Ultra ve m3s in arasinda nasıl bir fark var çok emin değilim. @510095 hocam sizin bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz ASUS Gladius modeli sanırım biraz eskiymiş alsam bir sorun yaratır mı ki? Artı 0 Eksi
SpinG dedi: M800 Ultra ve m3s in arasinda nasıl bir fark var çok emin değilim. @510095 hocam sizin bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz ASUS Gladius modeli sanırım biraz eskiymiş alsam bir sorun yaratır mı ki?
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.694 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #15 Deimosxs dedi: Önerdiğiniz ASUS Gladius modeli sanırım biraz eskiymiş alsam bir sorun yaratır mı ki? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam siyah sorun olmayacaksa onu tercih edin. Artı 0 Eksi
Deimosxs dedi: Önerdiğiniz ASUS Gladius modeli sanırım biraz eskiymiş alsam bir sorun yaratır mı ki? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam siyah sorun olmayacaksa onu tercih edin.
KS KS Deimosxs Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #16 SpinG dedi: Çıkmaz hocam siyah sorun olmayacaksa onu tercih edin. Genişletmek için tıkla... Siyah cidden bayıyor keske aynı fiyat olsaydı Artı 0 Eksi
SpinG dedi: Çıkmaz hocam siyah sorun olmayacaksa onu tercih edin. Genişletmek için tıkla... Siyah cidden bayıyor keske aynı fiyat olsaydı