VGN V87 alınır mı?

crosstrr

Decapat
Daha fazla  
Neredeyse 5 yılı aşkındır Logitech G213 kullanıyorum. Hala bir sorunu yok ama masada kapladığı yer nedeniyle yeni bir klavye arayışına geçtim, çok anlamam klavyelerden genellikle oyun oynuyorum VGN V87 alınır mı? Veya tavsiyeleriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Ancak mchose g75 pro stok beklemek daha iyi olur.

Bahsettiğiniz klavyeye bakacağım. Akko MonsGeek FUN60 hakkında ne düşünüyorsunuz biliyorum boyut farkı var.

Bahsettiğiniz klavyeye bakacağım. Akko MonsGeek FUN60 hakkında ne düşünüyorsunuz biliyorum boyut farkı var.

Bu fiyatlardaki manyetik klavyelerden bir şey beklemek yanlış olur. Uzun ömürlü olduklarını sanmıyorum. Onun yerine Custom klavyeler çok daha iyi hissiyat ve sağlamlık verecektir.

Merhaba, yaklaşık dört-beş aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Tuş sesi ve hissiyatı o kadar iyi ki arada odaya geçip rastgele bir şeyler yazıyorsun.

Bu fiyatlardaki manyetik klavyelerden bir şey beklemek yanlış olur. Uzun ömürlü olduklarını sanmıyorum. Onun yerine Custom klavyeler çok daha iyi hissiyat ve sağlamlık verecektir.

Anladım teşekkürler hocam.

Merhaba, yaklaşık dört-beş aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Tuş sesi ve hissiyatı o kadar iyi ki arada odaya geçip rastgele bir şeyler yazıyorsun.

Pil ömründen memnun musunuz peki internette yazılanlara yakın mı?

Evet, pilde kullanmayı sevmediğimden ötürü çok olmasa da birkaç kere test etme fırsatım oldu. Gayet yeterli.

Merhaba VGN V87 kullanıyorum yenı aldım alt F4 Alt Tab veya bazı kısayollar farklı tuslarda oluyor galıba klavye yabancı diye bunu nasıl normal klavyeler gıbı yaparım bılen varsa cok yardıma ihtiyacım var youn oynarken tam ekran bıle yapamıyorum sonradan fark ettım F4 tusu e oluyor Win ıle F4 tusu yer degısmıs.

VGN hubdan modu Windows yap olmuyorsa VGN hubda klavyeyi fabrika ayarlarına döndürme var büyük ihtimalle düzelir oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…