Bachira0 Picopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #11 crosstrr dedi: Neredeyse 5 yılı aşkındır Logitech G213 kullanıyorum. Hala bir sorunu yok ama masada kapladığı yer nedeniyle yeni bir klavye arayışına geçtim, çok anlamam klavyelerden genellikle oyun oynuyorum VGN V87 alınır mı? Veya tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Snaptap ve hotswap özelliği var ise alınabilir. bu klavyeyi alırsanız sadece kablo derdiniz kalkar
crosstrr dedi: Neredeyse 5 yılı aşkındır Logitech G213 kullanıyorum. Hala bir sorunu yok ama masada kapladığı yer nedeniyle yeni bir klavye arayışına geçtim, çok anlamam klavyelerden genellikle oyun oynuyorum VGN V87 alınır mı? Veya tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Snaptap ve hotswap özelliği var ise alınabilir. bu klavyeyi alırsanız sadece kablo derdiniz kalkar
C crosstrr Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #12 Bachira0 dedi: Snaptap ve hotswap özelliği var ise alınabilir. Bu klavyeyi alırsanız sadece kablo derdiniz kalkar. Genişletmek için tıkla... Snaptap yok bildigim kadariyla ama suanlik memnunum. Masamda yer kalmıyordu şu an bayağı rahatladim.
Bachira0 dedi: Snaptap ve hotswap özelliği var ise alınabilir. Bu klavyeyi alırsanız sadece kablo derdiniz kalkar. Genişletmek için tıkla... Snaptap yok bildigim kadariyla ama suanlik memnunum. Masamda yer kalmıyordu şu an bayağı rahatladim.
V vexrion Picopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 136 17 Haziran 2025 #13 egemebb dedi: Alınır. Ancak mchose g75 pro stok beklemek daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... G75 pro stok ne zaman gelecek? 2 ay oldu resmen...
egemebb dedi: Alınır. Ancak mchose g75 pro stok beklemek daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... G75 pro stok ne zaman gelecek? 2 ay oldu resmen...
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.111 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2025 #14 vexrion dedi: G75 pro stok ne zaman gelecek? 2 ay oldu resmen... Genişletmek için tıkla... Gelecek umarım birkaç güne.
vexrion dedi: G75 pro stok ne zaman gelecek? 2 ay oldu resmen... Genişletmek için tıkla... Gelecek umarım birkaç güne.