peyamidede Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 VGN V87 alınır mı? Valorant gibi FPS tarzı oyunlar oynuyorum gecikme vb. oluşturucak durumlar olur mu?
VGN V87 alınır mı? Valorant gibi FPS tarzı oyunlar oynuyorum gecikme vb. oluşturucak durumlar olur mu?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.193 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 Alinir. Bunada bakabilirsin. MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr Eger sadece rekabetci amacli aliyorsan ve yazim hissiyati pek onemli degilsede bu alinabilir. MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr
Alinir. Bunada bakabilirsin. MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr Eger sadece rekabetci amacli aliyorsan ve yazim hissiyati pek onemli degilsede bu alinabilir. MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr
peyamidede Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 Öneriniz için çok sağolun hocam