J jackheripper Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Selamlar, elimde Wraitht'ten aldigim VGN V87 var. SteelSeries veya HyperX keycap almayi dusunuyorum. VGN V87'ye keycap kullanan var mi?
Selamlar, elimde Wraitht'ten aldigim VGN V87 var. SteelSeries veya HyperX keycap almayi dusunuyorum. VGN V87'ye keycap kullanan var mi?
syrewx05 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 543 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 jackheripper dedi: Selamlar, elimde Wraitht'ten aldigim VGN V87 var. SteelSeries veya HyperX keycap almayi dusunuyorum. VGN V87'ye keycap kullanan var mi? Genişletmek için tıkla... gaming gen tr de akko keycapsler var bakabilirsiniz.
jackheripper dedi: Selamlar, elimde Wraitht'ten aldigim VGN V87 var. SteelSeries veya HyperX keycap almayi dusunuyorum. VGN V87'ye keycap kullanan var mi? Genişletmek için tıkla... gaming gen tr de akko keycapsler var bakabilirsiniz.
J jackheripper Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 syrewx05 dedi: Gaming Gen TR de Akko keycapsler var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sizce klavyeme uyar mi HyperX veya SteelSeries keycapsler bunu anlayabilmemin bir yolu var mi? Keycapsler hakkinda pek bilgim yok.
syrewx05 dedi: Gaming Gen TR de Akko keycapsler var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sizce klavyeme uyar mi HyperX veya SteelSeries keycapsler bunu anlayabilmemin bir yolu var mi? Keycapsler hakkinda pek bilgim yok.
RTX 4060 Tİ 16 GB Decapat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 356 Yer Albuquerque, New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #4 Hocam ne yaptınız.
Aldinuss Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Mayıs 2025 #5 jackheripper dedi: Sizce klavyeme uyar mi HyperX veya SteelSeries keycapsler bunu anlayabilmemin bir yolu var mi? Keycapsler hakkinda pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... reis bi fikir bulabildin mi bende aldım klavyeyi ama hyprex kaycaps uyarmı diye düşünüyorum bide aldığımda uymazsa sıkıntısı var çünkü
jackheripper dedi: Sizce klavyeme uyar mi HyperX veya SteelSeries keycapsler bunu anlayabilmemin bir yolu var mi? Keycapsler hakkinda pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... reis bi fikir bulabildin mi bende aldım klavyeyi ama hyprex kaycaps uyarmı diye düşünüyorum bide aldığımda uymazsa sıkıntısı var çünkü