VGN V87 mi yoksa Aula F87 mi?

Swench7

Decapat
Daha fazla  
Başlıktan da gördüğünüz gibi iki klavye arasında kaldım. VGN V87'nin Hz ve ghost özelliği yokmuş, Aula F87 ise bilmiyorum. O kadar fazla klavye inceledim ki artık bıktım ikisinin arasındaki farkları kısa bir özet geçebilecek var mı?

Valla vgn87 soketleri giriş seviyesi sadece onu biliyorum. İkisi arasında kararlımısınız?

Valla vgn87 soketleri giriş seviyesi sadece onu biliyorum. İkisi arasında kararlımısınız?
Giriş seviyesi derken anlamadım. aynı fiyatta daha iyisi çıkmadığı veya daha ucuza aynı veya yakın performanslı klavye çıkmadığı sürece ve bunlarla aynı özellikte(numlocksuz,rgb,kablosuz) olmadığı sürece evet kararlıyım.

özellikte "vb" koymayı unutmuşum kb hocam. "F" tuşları falanda lazım yani bu gördüğünüz klavyelerdeki her özellik olması lazım(yön tuşunun üstündeki tuşlar hariç) ayriyetten oyun için alacağım için ghosting ve hznin yeterli olması olması lazım.

Aula f87 olabilir ozaman hocam.

Mutlu musunuz? Bende sipariş vereceğim 2 3 güne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…