VGN V87 Pro almaya değer mi?

Bütçe
4000

TercanlI

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i2 duo e7400 apu
Arkadaşlar 4 bin fiyat bandında klavye arıyorum. VGN V87 Pro gayet mantıklı geldi. Rapid trigger gibi özellikleri kullanmayacağım ve kablosuz klavye arıyorum. Sizce almaya değer mi? VGN V87 Pro'yu kullananlarınız ya da bu fiyat bandında başka klavye önerisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar 4 bin fiyat bandında klavye arıyorum. VGN V87 Pro gayet mantıklı geldi. Rapid trigger gibi özellikleri kullanmayacağım ve kablosuz klavye arıyorum. Sizce almaya değer mi? VGN V87 Pro'yu kullananlarınız ya da bu fiyat bandında başka klavye önerisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Biraz zevk meselesi ama gördüğüm en tok sese sahip klavyelerden biri. Tasarım olarak da ses olarak da benim çok hoşuma gittiği için alırdım, zaten kalitesi yeterince iyi.

Farklı model olarak bu bütçelerde GX87, M1 V5 olabilir. Aluminyum kasaya sahip oldukları için V87 Proya göre daha farklı bir ses profiline sahipler biraz. Kendi zevkine göre seçebilirsin hocam. Daha fazla model de var tabi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı