Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi VGN V87 Pro Athena modeli 4000 TL'ye alınır mı?
wraithesports.com
Kullanımı çoğunlukla Valorant için olacak bu klavye rekabetçi oyunlarda gecikme falan yaşatır mı sesi ve görüntüsü aşırı hoşuma gitti, alınmaz derseniz tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

VGN V87 PRO Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Kullanımı çoğunlukla Valorant için olacak bu klavye rekabetçi oyunlarda gecikme falan yaşatır mı sesi ve görüntüsü aşırı hoşuma gitti, alınmaz derseniz tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Güncel.Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi VGN V87 Pro Athena modeli 4000 TL'ye alınır mı?
![]()
VGN V87 PRO Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Son düzenleme: