AlperG123
Femtopat
Daha fazla
Herkese merhaba, ben bugün 3 klavye arasında kaldım. Sizce hangisi?
wraithesports.com
www.itopya.com
www.gaming.gen.tr
Asıl amacım FPS oyunları CS de falan ve Corsair K70i xantares kullanıyor diye eklemiştim görüşleriniz var mıdır?

VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Corsair K70 CORE TKL RGB MLX Red V2 Switch Mekanik Türkçe Siyah Kablolu Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K70 CORE TKL RGB MLX Red V2 Switch Mekanik Türkçe Siyah Kablolu Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile CH-911911E-TR ITOPYA'da

AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.

Herkese merhaba, ben bugün 3 klavye arasında kaldım. Sizce hangisi?
![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Corsair K70 CORE TKL RGB MLX Red V2 Switch Mekanik Türkçe Siyah Kablolu Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K70 CORE TKL RGB MLX Red V2 Switch Mekanik Türkçe Siyah Kablolu Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile CH-911911E-TR ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Asıl amacım FPS oyunları CS de falan ve Corsair K70i xantares kullanıyor diye eklemiştim görüşleriniz var mıdır?
Son düzenleme: