D Darkke2 Femtopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #1 Bütçem 4000TL ve VGN V87 Pro mu almalıyım yoksa düz V87 mi? Kararsız kaldım hangisini almalıyım?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.685 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Mart 2025 #2 Darkke2 dedi: Bütçem 4000TL ve VGN V87 Pro mu almalıyım yoksa düz V87 mi? Kararsız kaldım hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Stokta varsa kesinlikle pro
Darkke2 dedi: Bütçem 4000TL ve VGN V87 Pro mu almalıyım yoksa düz V87 mi? Kararsız kaldım hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Stokta varsa kesinlikle pro
D Darkke2 Femtopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 Mantar09 dedi: Stokta varsa kesinlikle pro Genişletmek için tıkla... Hocam ama aralarında 1.5k kadar fark var o kadar paraya değer mi özellikleri
Mantar09 dedi: Stokta varsa kesinlikle pro Genişletmek için tıkla... Hocam ama aralarında 1.5k kadar fark var o kadar paraya değer mi özellikleri
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.685 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Mart 2025 #4 Darkke2 dedi: Hocam ama aralarında 1.5k kadar fark var o kadar paraya değer mi özellikleri Genişletmek için tıkla... Özellik olarak yok ama ben sırf görünümden dolayı Athena ve dianaya verirdim gerisi sizin kararınıza kalmış
Darkke2 dedi: Hocam ama aralarında 1.5k kadar fark var o kadar paraya değer mi özellikleri Genişletmek için tıkla... Özellik olarak yok ama ben sırf görünümden dolayı Athena ve dianaya verirdim gerisi sizin kararınıza kalmış
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.004 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aradaki farkları detaylı gösteriyorlar. V87 Pro o kadar iyi ki V87 onun yanında çok kötüymüş gibi gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aradaki farkları detaylı gösteriyorlar. V87 Pro o kadar iyi ki V87 onun yanında çok kötüymüş gibi gözüküyor.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.685 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Mart 2025 #6 XPlasma dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aradaki farkları detaylı gösteriyorlar. V87 Pro o kadar iyi ki V87 onun yanında çok kötüymüş gibi gözüküyor bir tık. Genişletmek için tıkla... Ve stok sesi o kadar mükemmel bir klavye ki
XPlasma dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aradaki farkları detaylı gösteriyorlar. V87 Pro o kadar iyi ki V87 onun yanında çok kötüymüş gibi gözüküyor bir tık. Genişletmek için tıkla... Ve stok sesi o kadar mükemmel bir klavye ki