VGN V87 vs Yunzii B75 Pro

raynesxd

Yoctopat
Daha fazla  
Yunzii B75 Pro mu VGN V87 mi?
Arkadaşlar öncelikle bir clean setup dusunmekteyim klavye tercihimde önce Havit KB884l düşündüm, ardından kablosuz almam daha rahat olur diye düşündüm Redragon K530Pro baktım kronik olduğunu duydum ondan soğudum ve %60 olduğu için zorlanacağımı düşündüm, ardından Wraith sitesinde VGN V87 ve yunzii B75 Pro modellerini gördüm ve ikisinin arasında kaldım. Aralarında 700-800TL gibi bir fark var bu farka değer mi uzun ömürlü olurlar mı? Ve en önemli olarak garantiye önem veren biriyim Wraith ürünü aldığımda sorun yaşar mıyım? Yaşarsam ilgilenirler mi? Teşekkürler.

VGN V87 ve yunzii B75 Pro modellerini gördüm ve ikisinin arasında kaldım. Aralarında 700-800TL gibi bir fark var bu farka değer mi uzun ömürlü olurlar mı? Ve en önemli olarak garantiye önem veren biriyim Wraith ürünü aldığımda sorun yaşar mıyım? Yaşarsam ilgilenirler mi? Teşekkürler.
Kalite olarak çok farkları yok, bence değmez aradaki fiyat farkına. Wraith sorun olduğunda ilgileniyor. Eskiden biraz sorunlu olsa da şimdi eskisine göre daha iyiler. Yine de arada bazı sorunlara kullanıcı hatası diyip geçiştirebiliyorlar. Benim tavsiyem şunlara da bakabilirsiniz.

Kalite olarak çok farkları yok, bence değmez aradaki fiyat farkına. Wraith sorun olduğunda ilgileniyor. Eskiden biraz sorunlu olsa da şimdi eskisine göre daha iyiler. Yine de arada bazı sorunlara kullanıcı hatası deyip geçiştirebiliyorlar. Benim tavsiyem şunlara da bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim, wraithten bir ürün satın aldın mı aldıysan ne almıştın ne zamandır kullanıyorsun.

Çok ciddi bir fark yok ama B75 daha iyi görünüyor bana kalırsa. B75'te ses tekerliği olması güzel. Ben Wraith ile bir sorun yaşamadım garanti konusunda ancak yaşayan insanlar da varmış.

Evet ses tekeri zaten hoşuma gidiyor wraithten ne almıştın ne zamandır kullanıyorsun.

Teşekkür ederim, wraithten bir ürün satın aldın mı aldıysan ne almıştın ne zamandır kullanıyorsun.
Zamanında arkadaşıma gamepad almıştık ama servislik bir sorun yaşanmadı şu ana kadar. Onun dışında çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla eskisi kadar kötü değil servisi.

@Deiinzz hocam kulaklık almıştı mesela yakın zamanda. Ufak bir sorunu vardı sanırım, ürünü inceledikten sonra iade yada değişim seçeneği sunmuşlardı.

Zamanında arkadaşıma gamepad almıştık ama servislik bir sorun yaşanmadı şu ana kadar. Onun dışında çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla eskisi kadar kötü değil servisi.

@Deiinzz hocam kulaklık almıştı mesela yakın zamanda. Ufak bir sorunu vardı sanırım, ürünü inceledikten sonra iade ya da değişim seçeneği sunmuşlardı.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı