emreilh Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #11 Malesef bizim insanımızda suistimal ediyor, 5 tane siparis veriyor, en begendigi 1 tanesini seciyor gerisini iade ediyor mesela, aslında ürün fiyatlarını artıran asıl etmende bu olduğunu düşünüyorum, satış sonrası hizmetlerin maliyeti
Malesef bizim insanımızda suistimal ediyor, 5 tane siparis veriyor, en begendigi 1 tanesini seciyor gerisini iade ediyor mesela, aslında ürün fiyatlarını artıran asıl etmende bu olduğunu düşünüyorum, satış sonrası hizmetlerin maliyeti
E exodusrwu Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #12 Peki wraithgames üzerinden hiç indirim oluyor mu? En azından %5 %10 falan onu bekleyelim mi?
A Azoth Decapat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #13 exodusrwu dedi: Peki wraithgames üzerinden hiç indirim oluyor mu? En azından %5 %10 falan onu bekleyelim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu ara indirim olacağını düşünmüyorum ama “swar50” kodu ile 50₺ indirim alabilirsin.
exodusrwu dedi: Peki wraithgames üzerinden hiç indirim oluyor mu? En azından %5 %10 falan onu bekleyelim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu ara indirim olacağını düşünmüyorum ama “swar50” kodu ile 50₺ indirim alabilirsin.
erenty Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Legion 5 15ITH6H ( 82JH002HTX ) Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 7 Ocak 2024 #14 exodusrwu dedi: Peki wraithgames üzerinden hiç indirim oluyor mu? En azından %5 %10 falan onu bekleyelim mi? Genişletmek için tıkla... Yılbaşında indirim bekliyorduk ama olmadı, şuanlık swar50 kodu var dendiği gibi.
exodusrwu dedi: Peki wraithgames üzerinden hiç indirim oluyor mu? En azından %5 %10 falan onu bekleyelim mi? Genişletmek için tıkla... Yılbaşında indirim bekliyorduk ama olmadı, şuanlık swar50 kodu var dendiği gibi.
E exodusrwu Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #15 Biraz daha bekleyelim belki biraz da olsa indirim olur o şekilde alırım. Teşekkür ederim yanıtlarınız için.
Biraz daha bekleyelim belki biraz da olsa indirim olur o şekilde alırım. Teşekkür ederim yanıtlarınız için.