xAYDx Kilopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Genellikle ilk satıcıdan alınıyor ama bu satıcı 30 dolar sınırını aşıyor ve gönderim sağlamıyor. İkinci satıcıdan alsam sıkıntı çıkar mı? 1- VGN VXE Siren V1 kablosuz kulaklık iki mod Bluetooth 5.3 2.4G FPS oyun kulaklıÄı kulaklık düÅük gecikme hafif özelleÅtirmek - AliExpress 2- VGN VXE Siren V1 Kablosuz Kulaklık Ãift Modlu Bluetooth 5.3 2.4G FPS Hafif DüÅük Gecikme Hifi Oyun Kulaklık PC Aksesuarları - AliExpress 44 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2024
Genellikle ilk satıcıdan alınıyor ama bu satıcı 30 dolar sınırını aşıyor ve gönderim sağlamıyor. İkinci satıcıdan alsam sıkıntı çıkar mı? 1- VGN VXE Siren V1 kablosuz kulaklık iki mod Bluetooth 5.3 2.4G FPS oyun kulaklıÄı kulaklık düÅük gecikme hafif özelleÅtirmek - AliExpress 2- VGN VXE Siren V1 Kablosuz Kulaklık Ãift Modlu Bluetooth 5.3 2.4G FPS Hafif DüÅük Gecikme Hifi Oyun Kulaklık PC Aksesuarları - AliExpress 44
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.061 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 24 Aralık 2024 #2 xAYDx dedi: Genellikle ilk satıcıdan alınıyor ama bu satıcı 30 dolar sınırını aşıyor ve gönderim sağlamıyor. İkinci satıcıdan alsam sıkıntı çıkar mı? 1- VGN VXE Siren V1 kablosuz kulaklık iki mod Bluetooth 5.3 2.4G FPS oyun kulaklıÄı kulaklık düÅük gecikme hafif özelleÅtirmek - AliExpress 2- VGN VXE Siren V1 Kablosuz Kulaklık Ãift Modlu Bluetooth 5.3 2.4G FPS Hafif DüÅük Gecikme Hifi Oyun Kulaklık PC Aksesuarları - AliExpress 44 Genişletmek için tıkla... Hocam o dediğiniz marka satıcı değil.
xAYDx dedi: Genellikle ilk satıcıdan alınıyor ama bu satıcı 30 dolar sınırını aşıyor ve gönderim sağlamıyor. İkinci satıcıdan alsam sıkıntı çıkar mı? 1- VGN VXE Siren V1 kablosuz kulaklık iki mod Bluetooth 5.3 2.4G FPS oyun kulaklıÄı kulaklık düÅük gecikme hafif özelleÅtirmek - AliExpress 2- VGN VXE Siren V1 Kablosuz Kulaklık Ãift Modlu Bluetooth 5.3 2.4G FPS Hafif DüÅük Gecikme Hifi Oyun Kulaklık PC Aksesuarları - AliExpress 44 Genişletmek için tıkla... Hocam o dediğiniz marka satıcı değil.
xAYDx Kilopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #3 fercklenn dedi: Hocam o dediğiniz marka satıcı değil. Genişletmek için tıkla... Satıcıları farklı ben markayı sormuyorum
fercklenn dedi: Hocam o dediğiniz marka satıcı değil. Genişletmek için tıkla... Satıcıları farklı ben markayı sormuyorum
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.061 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 24 Aralık 2024 #4 xAYDx dedi: Satıcıları farklı ben markayı sormuyorum Genişletmek için tıkla... Yorumlara bakarak alabilirsiniz başka veya yanlış bir ürün gelirse iade hakkınız mevcut.
xAYDx dedi: Satıcıları farklı ben markayı sormuyorum Genişletmek için tıkla... Yorumlara bakarak alabilirsiniz başka veya yanlış bir ürün gelirse iade hakkınız mevcut.