TheHyper Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #1 Dün VHDX diski oluşturdum (64 TB) bu diske program indirince (mesela 1 GB'lık bir yazılım) C diskine de kurmuşum gibi C diskinde de yer azalıyor. Bunun çözümü var mı arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
Dün VHDX diski oluşturdum (64 TB) bu diske program indirince (mesela 1 GB'lık bir yazılım) C diskine de kurmuşum gibi C diskinde de yer azalıyor. Bunun çözümü var mı arkadaşlar?
Ahmetzbkn Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 225 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Notebook bakım onarımcısı ve özel güvenlik 1 Aralık 2020 #2 VHDX nedir hocam?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.555 Çözümler 83 1 Aralık 2020 #3 Sanal bir depolama oluşturdunuz bunun gerçek bir birimde depolanması gerek ve siz büyük ihtimal C'yi seçtiniz normal.
Sanal bir depolama oluşturdunuz bunun gerçek bir birimde depolanması gerek ve siz büyük ihtimal C'yi seçtiniz normal.
TheHyper Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #4 Ahmetzbkn dedi: VHDX nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Sanal Hard Disk. Furkan1461 dedi: Sanal bir depolama oluşturdunuz bunun gerçek bir birimde depolanması gerek ve siz büyük ihtimal C'yi seçtiniz normal. Genişletmek için tıkla... Evet C'yi seçtim ama böyle olacağını bilmiyordum D diskini seçsem olurmu? Başka bir Sanal Hard Disk yapabilir miyim?
Ahmetzbkn dedi: VHDX nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Sanal Hard Disk. Furkan1461 dedi: Sanal bir depolama oluşturdunuz bunun gerçek bir birimde depolanması gerek ve siz büyük ihtimal C'yi seçtiniz normal. Genişletmek için tıkla... Evet C'yi seçtim ama böyle olacağını bilmiyordum D diskini seçsem olurmu? Başka bir Sanal Hard Disk yapabilir miyim?