Vho adlı dosya trojan olarak algılandı

IMarshaLL

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu dosya sanırım 3 haftadır bilgisayarımda. Her hafta manuel tarama yaparım, hiçbir sorun ile karşılaşmamıştım. Bugün otomatik tarama yaparken bunu bulmuş. EXE'yi hiç açmadım. Boyutu 2.79 MB. Boyutu her ne kadar küçük olsa da insanın içine kuşku düşüyor ister istemez. Bilgisayarımda bir yavaşlama vs. yok fakat büyük bir tehdit altında mıyım bilmiyorum. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Resim yükleyemiyorum, sunucu ile ilgili bir problem olduğu için.

Yazan yazı: VHO.MSIL.Convagent.gen

Dosyayı hiç açmamış olmanız iyi bir şey, çünkü bazı zararlı yazılımlar yalnızca çalıştırıldığında aktif hale gelir. Ancak yine de antivirüs yazılımınızın bulduğu EXE'yi göz ardı etmemenizi önermem. Bir karantinaya aldır bence.

Dosya kaldırıldı. Bundan sonrası için düşük boyutlu olmasına rağmen format atmamı veya bilgilerimi değiştirmem gerekir mi düşüncesindeyim.

VirusTotal atar mısınız?

Dosyayı kaldırmıştım.

Dosya kaldırıldı. Bundan sonrası için düşük boyutlu olmasına rağmen format atmamı veya bilgilerimi değiştirmem gerekir mi düşüncesindeyim.

Dosyayı kaldırmıştım.

İçiniz rahat etsin diye atabilirsiniz format. Fakat bence gereği yok. Bilgileri değiştirmeye de gerek yok açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…