SwagMonster Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #1 Konudada yazdığı gibi kuramıyorum! Dosyayı indirdiğimde sadece programlar var yani anlayacağınız setup vs. yok bu yüzden kuramıyorum ekran kartı driverini. Bir an önce yanıt gelirse sevinirim. Resimler:
Konudada yazdığı gibi kuramıyorum! Dosyayı indirdiğimde sadece programlar var yani anlayacağınız setup vs. yok bu yüzden kuramıyorum ekran kartı driverini. Bir an önce yanıt gelirse sevinirim. Resimler:
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Kasım 2014 #2 Aida64 HTML Raporu Oluşturma (Resimli anlatım) Bu rapor sonucunu paylaşın.
SwagMonster Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #3 Nasıl yani? Cevap verir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2014
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Kasım 2014 #4 Nasıl olduğunu linke tıklarsanız göreceksiniz.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #5 İndirdiğin pakette sorun olabilir ya da yanlış indirmiş olabilirsin. VIA'nın kendi sitesinden mi indirdin?
İndirdiğin pakette sorun olabilir ya da yanlış indirmiş olabilirsin. VIA'nın kendi sitesinden mi indirdin?
SwagMonster Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2017 #6 kornoloji dedi: İndirdiğin pakette sorun olabilir ya da yanlış indirmiş olabilirsin. VIA'nın kendi sitesinden mi indirdin? Genişletmek için tıkla... evet vianın kendi sitesinden indirdim.
kornoloji dedi: İndirdiğin pakette sorun olabilir ya da yanlış indirmiş olabilirsin. VIA'nın kendi sitesinden mi indirdin? Genişletmek için tıkla... evet vianın kendi sitesinden indirdim.