Çözüldü VIA HD Audio Windows 8 64 bit ses sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AllBlacks

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2013
Mesajlar
3
Merhaba arkadaşlar;

Bu gün bilgisayarıma Windows 7 den Windows 8 64 bit sürümünü kurdum. Aygıt yöneticisinden baktığımda tüm sürücüler yüklü ve güncel gözüküyor. Ama bir türlü ses sisteminden ses alamıyorum. Bilgisayarım PRO 2000 G5150.

Dijital ses donanım kimliği :
Kod:
MMDEVAPI\AudioEndpoints

High defination audio donanım kimliği :
Kod:
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_4397&SUBSYS_10197BB5&REV_1000HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_4397&SUBSYS_10197BB5


Nvidia High defination donanım kimliği :
Kod:
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_000B&SUBSYS_10DE0101&REV_1002HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_000B&SUBSYS_10DE0101


Donanım kimlikleri bunlar hepsinin güncel sürümüne baktım ama bulamadım, bulduklarımda desteklemedi. Ne yapmam gerekiyor yol gösterirseniz sevinirim. Kolay gelsin.
 
Bende de buna benzer bir sorun vardı. Lakin ben ön jaklarden ses alamıyordum. Daha sonra anladımki Realtek ön jakları HD Audi'ye almış. Tekrardan HD Audi'den AC97'ye çevirdim ve sorun düzeldi. Dene istersen.
 
ECS AMD FM1 A55 DDR3 anakart, Nvidia Geforce 8400GS ekran kartı, ses kartı onboard windows h.d. audio olarak gözüküyo.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam arkadaşlar kendim hallettim teşekkürler. ECS gibi dandik bi kartın driverlarıda dandik oluyor. Tüm siteleri dolaşa doşala hepsini denedim birisi oldu hangisi bilmiyorum. Kolay gelsin herkese teşekkürler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı