VIA P4M890 graphics driver bulma

mertpir2

Centipat
VIA anakart için, Dahili grafik için driver var mı arkadaşlar? Video izlerken çok donuyor.

1583564285623.png

Şunu deneyin: VIA_p4m890_drv16950603.zip

Driver kursanız da performansta artış olacağını sanmıyorum. Video oynatmak için bile yetersiz bir grafik birimi.

Şunu deneyin: VIA_p4m890_drv16950603.zip

Driver kursanız da performansta artış olacağını sanmıyorum. Video oynatmak için bile yetersiz bir grafik birimi.

Çok sağ olun otomatik driver yükleme programları ile driver kurmayı başardım. Pentium 4 ile 720P 30 FPS video izleyebiliyorum en azından. Ondan yükseği kasıyor. Bişey soracağım ben bu bilgisayara, Pentium E6600 veya Q6600 taksam YouTube videolarında donma olur mu veya masaüstünde 1080p24FPS film indirdim. Acaba video player dahili VGA grafik yongası yetersiz kaldığında işlemciden güç alacağı için filmde donma meydana gelmez değil mi? İşlemci alacağım sonrasında ekran kartı alacağım.

Anakart marka modeli nedir?
Bütün bileşenleri yazabilirsen daha iyi olur.
O yonganın Quad Core işlemcileri destekleyeceğini zannetmiyorum. En fazla Core 2 Duo işlemcileri destekler. E7500 alabilirsin uygun fiyatlarda. Ama videolarda donma olur yine. Ekran kartının da değişmesi lazım.

O sisteme yatırım yapılmaz ama.

Anakart marka modeli nedir?
Bütün bileşenleri yazabilirsen daha iyi olur.
O yonganın Quad Core işlemcileri destekleyeceğini zannetmiyorum. En fazla Core 2 Duo işlemcileri destekler. E7500 alabilirsin uygun fiyatlarda. Ama videolarda donma olur yine. Ekran kartının da değişmesi lazım.

O sisteme yatırım yapılmaz ama.

Ne yatırımı hocam şirket kurmuyoruz. Yatırım yapmak gibi bir niyetimde yok zaten. Film izliyorum ufak tefek oyunlar oynuyorum. Anakart: VIA P4M890-M7 YouTube'da bir kanal var bilgisayarlar ile ilgili çeşitli videolar çekiyor çeşitli Anakart'lara işlemci takıyor ekran kartı takıyor vb. isim vermiyeceğim ama yorum kısmına, "VIA P4M890-M7 anakartım Q6600 destekler mi?" Diye sordum evet destekler takılır diye cevap verdi. Anakart Max Pentium 6700'e kadar takılabildiği yazıyor. YouTube videolarında'da Q6600 takıp çalıştıranlar var şaka maka. Q6600 alsam elimde patlar mı korkuyorum. Siz ne diyorsunuz?

Ne yatırımı hocam şirket kurmuyoruz. Yatırım yapmak gibi bir niyetimde yok zaten. Film izliyorum ufak tefek oyunlar oynuyorum. Anakart: VIA P4M890-M7 YouTube'da bir kanal var bilgisayarlar ile ilgili çeşitli videolar çekiyor çeşitli Anakart'lara işlemci takıyor ekran kartı takıyor vb. isim vermiyeceğim ama yorum kısmına, "VIA P4M890-M7 anakartım Q6600 destekler mi?" Diye sordum evet destekler takılır diye cevap verdi. Anakart Max Pentium 6700'e kadar takılabildiği yazıyor. YouTube videolarında'da Q6600 takıp çalıştıranlar var şaka maka. Q6600 alsam elimde patlar mı korkuyorum. Siz ne diyorsunuz?
Yatırım derken kastettiğim 100 TL den fazla harcamaya değmez ekran kartı ve işlemciye.
Anakart markası Biostar olması lazım.
Resmi sitesinden bakınca Quad Core desteği görünmüyor ve en fazla 1066MHz FSB ye kadar desteklediği yazıyor. FSB yönünde gereksinimlerini karşılıyor ama çalıştırmayabilir.
Benim de başıma geldi bir defasında. Foxconn marka bir anakartta desteklemediği halde Q6600 çalıştırdım. Ama tam performansı ile çalışmamış olabilir.
Bence riske girme Quad Core alarak çünkü video izlemek için Core 2 Duo E6600 bile rahat yeter.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı