Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 579 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #11 alfenpro dedi: Bana da transfer edildi diyor. Fakat passo ya gelmemiş. Ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Destekle iletişime geçmek gerek. Adamlara bu maç için bilet devri yasak diyorum anlatamadım bir türlü. Ama İngilizce konuşmanız gerek.
alfenpro dedi: Bana da transfer edildi diyor. Fakat passo ya gelmemiş. Ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Destekle iletişime geçmek gerek. Adamlara bu maç için bilet devri yasak diyorum anlatamadım bir türlü. Ama İngilizce konuşmanız gerek.
alfenpro Yoctopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #12 Quagmire dedi: Destekle iletişime geçmek gerek. Adamlara bu maç için bilet devri yasak diyorum anlatamadım bir türlü. Ama İngilizce konuşmanız gerek. Genişletmek için tıkla... anlamıyorlar hocam. Satıcı göndermiş diyorlar.
Quagmire dedi: Destekle iletişime geçmek gerek. Adamlara bu maç için bilet devri yasak diyorum anlatamadım bir türlü. Ama İngilizce konuşmanız gerek. Genişletmek için tıkla... anlamıyorlar hocam. Satıcı göndermiş diyorlar.
Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 579 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #13 alfenpro dedi: anlamıyorlar hocam. Satıcı göndermiş diyorlar. Genişletmek için tıkla... Rezil bir site gerçekten. alfenpro dedi: anlamıyorlar hocam. Satıcı göndermiş diyorlar. Genişletmek için tıkla... Bilet passonuza geldi mi hocam @alfenpro Son düzenleme: 6 Mart 2025
alfenpro dedi: anlamıyorlar hocam. Satıcı göndermiş diyorlar. Genişletmek için tıkla... Rezil bir site gerçekten. alfenpro dedi: anlamıyorlar hocam. Satıcı göndermiş diyorlar. Genişletmek için tıkla... Bilet passonuza geldi mi hocam @alfenpro
alfenpro Yoctopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #14 Quagmire dedi: Rezil bir site gerçekten. Bilet passonuza geldi mi hocam @alfenpro Genişletmek için tıkla... Yok hocam geçmedi. Satıcı göndermiş diyorlar bende transfer kanıtı istedim. Senin geç mi?
Quagmire dedi: Rezil bir site gerçekten. Bilet passonuza geldi mi hocam @alfenpro Genişletmek için tıkla... Yok hocam geçmedi. Satıcı göndermiş diyorlar bende transfer kanıtı istedim. Senin geç mi?
Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 579 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #15 alfenpro dedi: Yok hocam geçmedi. Satıcı göndermiş diyorlar bende transfer kanıtı istedim. Senin geç mi? Genişletmek için tıkla... Benim de passoya gelmedi adamlara gelmediğini ss ile ilettim. İade için size mail göndermesi için ekibe söyledim dedi destek.
alfenpro dedi: Yok hocam geçmedi. Satıcı göndermiş diyorlar bende transfer kanıtı istedim. Senin geç mi? Genişletmek için tıkla... Benim de passoya gelmedi adamlara gelmediğini ss ile ilettim. İade için size mail göndermesi için ekibe söyledim dedi destek.
alfenpro Yoctopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #16 Quagmire dedi: Benim de passoya gelmedi adamlara gelmediğini ss ile ilettim. İade için size mail göndermesi için ekibe söyledim dedi destek. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı durum keşke passodan alsaydık açıktı satışlar hocam. İnsallah paramızı alabiliriz.
Quagmire dedi: Benim de passoya gelmedi adamlara gelmediğini ss ile ilettim. İade için size mail göndermesi için ekibe söyledim dedi destek. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı durum keşke passodan alsaydık açıktı satışlar hocam. İnsallah paramızı alabiliriz.
Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 579 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #17 alfenpro dedi: Bendede aynı durum keşke passodan alsaydık açıktı satışlar hocam. İnsallah paramızı alabiliriz. Genişletmek için tıkla... Passo dışı başka yerden alınmazmış bunu öğrendim ilk deneyimimde. Bakalım inşallah verirler.
alfenpro dedi: Bendede aynı durum keşke passodan alsaydık açıktı satışlar hocam. İnsallah paramızı alabiliriz. Genişletmek için tıkla... Passo dışı başka yerden alınmazmış bunu öğrendim ilk deneyimimde. Bakalım inşallah verirler.
alfenpro Yoctopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #18 Quagmire dedi: Passo dışı başka yerden alınmazmış bunu öğrendim ilk deneyimimde. Bakalım inşallah verirler. Genişletmek için tıkla... Demekki bu siteyi dolandırmak için kullanıyorlar hocam. Dik duralım 1 tane mağdur olmadığını bilsinler.
Quagmire dedi: Passo dışı başka yerden alınmazmış bunu öğrendim ilk deneyimimde. Bakalım inşallah verirler. Genişletmek için tıkla... Demekki bu siteyi dolandırmak için kullanıyorlar hocam. Dik duralım 1 tane mağdur olmadığını bilsinler.
Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 579 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #19 alfenpro dedi: Demekki bu siteyi dolandırmak için kullanıyorlar hocam. Dik duralım 1 tane mağdur olmadığını bilsinler. Genişletmek için tıkla... Hocam stada gitmediniz değil mi zaten bu saatten sonra alma ihtimalimizde 0
alfenpro dedi: Demekki bu siteyi dolandırmak için kullanıyorlar hocam. Dik duralım 1 tane mağdur olmadığını bilsinler. Genişletmek için tıkla... Hocam stada gitmediniz değil mi zaten bu saatten sonra alma ihtimalimizde 0
alfenpro Yoctopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #20 Quagmire dedi: Hocam stada gitmediniz değil mi zaten bu saatten sonra alma ihtimalimizde 0 Genişletmek için tıkla... Stada giriyorum hocam passolig bilet açtı aldık giriyoruz.
Quagmire dedi: Hocam stada gitmediniz değil mi zaten bu saatten sonra alma ihtimalimizde 0 Genişletmek için tıkla... Stada giriyorum hocam passolig bilet açtı aldık giriyoruz.