Kar26 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2014 #1 Vicdan olmasaydı kimler olurdu siz söyleyin ... Bügüne kadar çoğu şeyi o yaptırdı yerde yatan çocuğa ekmeği o getirdi aç insanlara barınacak yeri o yaptırdı kimsesi olmayan teyzeye yemeği o götürdü ya o olmasaydı ya vicdanımız olmasaydı ne olacaktı?
Vicdan olmasaydı kimler olurdu siz söyleyin ... Bügüne kadar çoğu şeyi o yaptırdı yerde yatan çocuğa ekmeği o getirdi aç insanlara barınacak yeri o yaptırdı kimsesi olmayan teyzeye yemeği o götürdü ya o olmasaydı ya vicdanımız olmasaydı ne olacaktı?
Yankı Can Megapat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 431 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hava Kuvvetleri Personeli 19 Ekim 2014 #2 Yerde yatan çocuklar, aç insanlar ve kimsesi olmayan teyzeler kat ve kat daha fazla olacaktı. Azınlık sayıda olsa da iyi ki vicdanlı insanlardanız.
Yerde yatan çocuklar, aç insanlar ve kimsesi olmayan teyzeler kat ve kat daha fazla olacaktı. Azınlık sayıda olsa da iyi ki vicdanlı insanlardanız.
A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 19 Ekim 2014 #3 O söylediklerinin vicdanla alakalı olmadığını biraz empati kurmayla birazda insanlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum.
O söylediklerinin vicdanla alakalı olmadığını biraz empati kurmayla birazda insanlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Kar26 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2014 #4 İnsanlık insan olmayı gerektirirse vicdan niye var o zaman ? Ben ailesine tecavüz eden bir katile empati kurmam .
İnsanlık insan olmayı gerektirirse vicdan niye var o zaman ? Ben ailesine tecavüz eden bir katile empati kurmam .