Victor G302 Önerir misiniz?

Broody

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bütçem 2000tl civarı. Bu fiyata herkes asus x550jx öneriyor ama +4gb ram ve ssd takınca 2400'e falan patlıyor bu da benim bütcemi aşıyor.

Victorla bugün tanıştım 940m ama yinede hoşuma gitti. Victorun kendi youtube kanalından oyun performanslarınada baktım sitesinden ssd falan bile eklesem bana 2150'e patlıcak. Önerir misiniz? Kullanan arkadaş var mı aranızda?

Asusa 2400 vermek cidden istemiyorum.

Beklentim makinadan güncel oyunları rahatlık ve akıcı bir şekilde oynatması.

İlgilenen arkadaşlara şimdidden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence victor g303 iyi bir laptop bf4 te 50 FPS gtada 40-50 FPS arası farcry 4 tede 40 FPS civarında performans alırsın. Isınma sorunu var yada hatalı urun gönderiyorlar diyenler var nekadar doğru bilmiyorum. Bende g302 den almayı düşünüyorum.

Dostum 2700 liraya kadar bütcem var fakat bulamadım bir oyun laptop'u

Galiba en alınabilir ürün bu fakat stok gözükmüyor sitesinde

Dün stokta vardi bitmiştir büyük ihtimal üretirler birkaç güne. Aynı şekilde bende bilgisayar arıyorum masaüstü al diyorlar ama ben g302 almayı düşünüyorum.

Dün stokta vardi bitmiştir büyük ihtimal üretirler birkaç güne. Aynı şekilde bende bilgisayar arıyorum masaüstü al diyorlar ama ben g302 almayı düşünüyorum.

Benimde aklımı victor markası takılıyor , fazla tanınmamış ve kullanılmıyor olması kafamda soru işareti bırakıyor

Victor markası 20 yıldır varmış. Eski ismi pro2000 diyorlar.

Fakat herkes pro2000 inde kötü olduğunu söylüyor aklımda çok soru işareti var bu markayla ilgili ailem bilindik ve kaliteli bir marka almamı öneriyor

Toplama PC alabilirsiniz yada asusun x550 ürününü alabilirsiniz. Ben daha önce pro200 kullandım ozamana göre bayağı iyidi. Parçaları victor yapmıyor ki victor sadece birleştiriyor.

Fakat herkes pro2000 inde kötü olduğunu söylüyor aklımda çok soru işareti var bu markayla ilgili ailem bilindik ve kaliteli bir marka almamı öneriyor
Ayrıca bir sorun çıkarsa kapınızdan ürünü alıyor kapınıza teslim ediyor. Monster Abra a5 v2.1 modelini almayı düşünüyordum ancak artık üretemedikleri için victor g302 almaya karar verdim.karar sizin ben sadece öneriyorum.

Teşekkürler öneriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…