Victor G702 Windows 10 Düzgün Çalışmama Sorunu

yalnızaslan

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın artık iyice şişmesinden dolayı yani format atmıştım. Bazen de (son zamanlarda sıklaşmıştı) çalıştırdığım zaman ekran görüntüsü hiç gelmiyordu. Fanlar çalışıyor fakat görüntü yok. Güç botonuna 5 saniye basarak kapatıp bilgisayarı tekrar ateşlemekten de bıkmıştım artık. Format attım fakat format atar atmaz çeşitli mavi ekran hatalarıyla karşılaştım.

Muhtemelen driverlardan diye düşünüyordum. Tam driver güncellemelerini falan bitirdim bu sefer de hiç açılmamaya başladı. Şöyle ki hoş geldiniz ekranından Sonra critical process died hatası veriyor ve yeniden başlatıyor.

Format USB'si oluşturdum boot manager'den belleği seçiyorum BIOS logosu geliyor kurulum başlayacağı anda bu sefer de 0xc000021a hatası alıyorum tekrar restart atıyor. Bilgisayar bug'a girdi resmen. Güvenli modda da açılmıyor. Ne yapabilirim acil yardım lütfen. Bu arada da hala daha bazen görüntü gelmeme durumu devam ediyor. Teşekkürler.

Bilgisayar:
Victor g702
İ7 4720HQ
GTX 960M
8GB DDR3
240GB SSD

Büyük ihtimalle bilgisayar hurdaya dönmüş ben tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…