Victor G802 vs Monster Abra A7 V6.1

Mert Tunçer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat Sosyal ailesi. Victor'un G802'si ile Monster'ı Abra A7 V6.1'i arasında kaldım. Şuan kullandğım laptop hurda oldu. Benim de yeni laptopa ihtiyacım var. Zaten donanımları aynı asıl merak ettiğim şey teknik servisleri nasıl fark var mı ? Harici ekran kartı, RAM, depolama değiştirilebiliyor mu ? Malzeme kalitesi nasıl ? Ekran kalitesi nasıl ? Ses kalitesi nasıl ? Birini diğerine tercih etmedim diye laptop beni ileride üzer mi ? Asıl merak ettiğim sorular bunlar, bu arada kullandığım bilgisayar Samsung NP700G7C-S02TR dönüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence MSI alın. İki markayada bulaşmanızı önermem. Bütçenizi belirtebilirseniz uygun bir öneride bulunabilirim.
MSI'ın sevisi rezalet üstelik fiyatları da çok fahiş GTX 950M satmaya çalışıyorlar adama.

1 yıldan fazladır GE60 kullanıyorum. Teknik servise bir kez işim düştü. Adamlar çok ilgili ve müşteri memnuniyet odaklı. Forumlarda biraz gezin, diğer markaların teknik servis servislerinde neler yaşandığını görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…