Victor Gaming Machine Notebook Güvenilir Mi ?

eneskkara

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta olduğu gibi yeni bir laptop alacağım bunun iyi birşey olmasını istiyorum.Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu Victor Gaming Machine diye bir marka buldum.Bilgisayarları cidden güzele benziyor fakat teknik servis sadece Okmeydanı'nda var.Sizce bu marka güvenilir mi yada bu marka notebook kullanan var mı ve performansı nasıl ? Cevaplarınızı bekliyorum.

Güvenilir mi bilemeyeceğim fakat çok rağbet gören bi marka olmadığı kesin. Keşke bütçeni belirtsen de daha iyi yardımcı olabilseydik. Fakat tahminim üzerine bütçen 2500-3000 Tl arası. Aynı anlayışla çalışan Monster markası daha çok rağbet görüyor ve bence daha kaliteli. Eğer Monster almayacaksan da MSI almalısın.

Tahmin ettiğim bütçelere göre de şunları tavsiye edebilirim :

MONSTER® ABRA A5 V1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA Bunuda Victor gibi istediğin şekilde özelleştirip alabilirsin. Kullanıcısı olarak gayet memnunum ve tavsiye ederim.

MSI GE60 2PC-401XTR Apache Core i7-4710HQ 8GB 1TB GTX850M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim Monster'e güvenemezsende alternatif olarak bunu öneririm. Fakat bu model Gtx850 ekran kartına sahip, yani Monster'den daha az performans verecektir.

Birde Monster'e SSD Eklettiğin taktirde 3000 Tl civarına gelirken MSI SSD siz yaklaşık bu fiyata tekabül ediyor. Bununda markaların popülerliği, ses ve klavye kalitesinin farkından dolayı olduğunu düşünüyorum.

Kasa olarak benzer kasalara sahipler, MSI ses ve klavye olarak bi adım öndeyken Monster'in de soğutmasının çok iyi olduğu söyleniyor şahsen ben hiçbir ısınma sorunu yaşamadım. Hangisini alırsan al pişman olmazsın ama bence Victor almamalısın.

Eğer bütçen arkadaşın dediği gibi ise ben Monster Abra A5 v1.1 almanı öneririm, 2600 tl dir kendi sitesinde, birde Windows 8 le beraber alırsan 2850 liraya gelir.Bende Monster almayı düşünüyorum fakat ben Linux olarak kullanmaya çalışıcağım

Neden linux ? Bir bilgisayarcıya yükletebilirsiniz sorun olmaz.

2100 tl bir bütçem var.Bugün Bimeks'e gittim ve orda casper marka bir notebook buldum.i7 4702mq 2.2 Ghz 8 çekirdek 8gb ram 1 tb harddisk ve gt740m ekran kartı vardı ve fiyatı 1700 tl'ydi.Görevli bana bilgisayarı anlattı baya sağlam bir şeye benziyor.Casper ile ilgili sorunlar varsa bilgilendirir misiniz ? Bu laptobu almayı düşünüyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…