Victor Güvenilir Bir Firma mı ?

Rulbul

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir yakınım laptop almayı düşünüyor, max. fiyat 1200-1300 TL diyor. Bende bu siteyi gördüm; Victor Gaming Machines | Anasayfa ve, kendi seçeneklerimizle Laptop' un özelliklerini belirleyebiliyoruz. İ5 4200M, Nvidia GT840M, 4 GB RAM' e sahip, günümüz oyunlarının çoğunu medium da, bazı eski nesil oyunları high' ta bile oynatabilecek bir sistemi 1535 TL bir fiyata alabiliyoruz ve bu özelliklere göre bu fiyat bence çok makul. Ama gel gelelim güvenilirliğine. Ben ilk defa görüyorum bu siteyi ve nasıl bir sitedir, ne kadar güvenilir bilmiyorum. Sizce alınır mı buradan laptop ? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

200tl ekleyip x550 jk alabilirsin. Yeni nesil oyunları high-ultra ayarlarda oynayabilirsin.

200tl ekleyip x550 jk alabilirsin. Yeni nesil oyunları high-ultra ayarlarda oynayabilirsin.
Laptop' u ben almayacağım, bir arkadaşım alacak ve max. bütçe 1200-1300 TL diyor, daha ne kadar üstüne ekleyebilir bilemiyorum ama yukarıdaki yazdığım özelliklerdeki G301 onun için yeterli olacağını biliyorum.

Victor daha yeni yeni oturmaya başlamış bir marka olduğu için ufak sorunlar çıkabiliyor. Ürünlerin ucuzluğunun sebebini burdan çıkartabilirsin. Örneğin driver cdlerinin çoğu hatalı geliyor, bios updatesini sitesinde vermiyor.

Victor ve monster içine girip firmanin babam toplasa laptobu gene güvenmem.

Bütçe kısıtlıysa ve çok iyi özellikler istiyorsan bir yere kadar Monster'ın en son serisini son çare olarak önerebilirim ama Victor'u asla. Forumlarda ucuz reklam peşinde olan ve hizmeti, sürücüleri 2 farklı DVD'de 7 ve 8 için ayrı vermek olarak gören çalışanları olan bir firma 6 ay sonrasında ne güncel sürücüleri sitesinden sunar, ne BIOS güncellemesi sağlar ne de bir sorun olduğunda özverili iş yapar. Ayrıca o donanımları o fiyatlardan sunuyorsa nelerin kalitesini gözardı ettiğini de unutmamak lazım. Laptop sadece işlemci, ekran kartı ve RAM'den ibaret değil. Bunun bileşenleri barındıran anakartı var, paneli var, klavye & touchpad gibi bileşenleri var, kasanın sağlamlığı ve soğutma sisteminin etkinliği var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tunç "ama" yazıcaktın sanırım
Evet yanlışlıkla olmuş o şimdi farkettim. Yazalı uzun süre geçtiği için düzeltme de kapalı. Harf yanlışlığı da en son olması gereken kelimede olmuş orası da ayrı talihsizlik. İlk cezamı daha önce yaptığım tartışmalar hatta yer yer terslemelerden dolayı değil de bu dikkatsizlik sonucu alabilirim.

Moderatörler yanlışlık olduğunu farkedip kendileri düzeltirler umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…